Helt ombyggt och nyrenoverat Townhouse i Miami Beach

Helt ombyggt och nyrenoverat Townhouse i Miami Beach direkt mot vattnet och kanalen, med privat båtbrygga på en hörntomt. Detta Townhouse består av fyra sovrum, tre badrum, nyinstallerat fullt utrustat kök, vardagsrum, matsal och tvättavdelning. Stora keramiska plattor på hela bottenplan och vackra mörka trägolv på övre plan. Fantastisk utsikt över bukten från det stora trädäcket och balkongen. Direkt tillgång till havet, inga fasta broar. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Miami Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Miami Beach och Florida.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
159 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerat Townhouse i två plan bestående av: Entré, hall, vardagsrum, nedre terrass med liten trädgård och trädäck ut mot kanalen, samt båtbrygga,
fullt utrustat kök, tvättavdelning, fyra sovrum och tre badrum, samt en övre balkong.
Kök
Full utrustat modernt helt nyinrett kök.
Badrum
Tre nyrenoverade helkaklade badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Byggnadsår
1956
Uppvärmning
Central A/C
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Regel beklätt med tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Helt ombyggt och nyrenoverat Townhouse i Miami Beach direkt mot vattnet och kanalen, med privat båtbrygga på en hörntomt. Detta Townhouse består av fyra sovrum, tre badrum, nyinstallerat fullt utrustat kök, vardagsrum, matsal och tvättavdelning. Stora keramiska plattor på hela bottenplan och vackra mörka trägolv på övre plan. Fantastisk utsikt över bukten från det stora trädäcket och balkongen. Direkt tillgång till havet, inga fasta broar. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

I samarbete med Venegas International Group och Stefan Lätt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ:
Liten trädgård och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fast.skatt. På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Miami Beach är en stad i Miami-Dade County i Florida i USA. Staden har en areal på 48,5 km², och har ca 90 000 fasta invånare. Miami Beach ligger på en barriärö i sydöstra Florida cirka 6 kilometer öster om centrala Miami. Staden, som grundades 1912, är en av USA:s mest kända badorter och känd för sina många hotell i Art Deco-stil. The South Beach Art Deco District är en nyckfull samling av mer än 800 arkitektoniskt skyddade byggnader från 1930-talet och 1940-talet. Området har fina boutiquehotell återgång och Miami Beach finaste restauranger, nattliv och spa. North Beach Ocean Terrace har snabbt blivit en mindre version av South Beach, med inbjudande oceanfront hotell och kaféer. Strandnära promenader längs med östra sidan av ön. Haulover Park för fiske, cykelturer, tennis eller golf.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Miami Beach
Florida

Pris:
599 900 USD
Antal rum:
6
Boarea:
159 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
C10006727

Dela

Till toppen