2:a i efterfrågade Decoplage granne med stranden och Atlanten

2:a i efterfrågade Decoplage granne med stranden och Atlanten. Med vidunderlig utsikt över Atlanten från denna lägenhet helt renoverad med stor terrass och med fin utsikt mot havet. Öppen planlösning, ljus och luftig. Bra avkastning med 30 dagars hyra. Renoverad pool och lobby, gym, businesscenter, 24 h säkerhet, concierge och övervakning. Samfällighetsavgiften på 770 USD inkluderar Internet, kabel-TV, vatten och A/C. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Miami Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Miami Beach och Florida.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
78.5 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad helt renoverad 2:a bestående av: Entré, hall, vardagsrum och matsal, fullt urustat kök, ett sovrum, ett badrum och en hörnterrass med vidunderlig utsikt över stranden och Atlanten.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
11 av 15, hiss finns
Allmänt
2:a i efterfrågade Decoplage granne med stranden och Atlanten. Med vidunderlig utsikt över Atlanten från denna lägenhet helt renoverad med stor terrass och med fin utsikt mot havet. Öppen planlösning, ljus och luftig. Bra avkastning med 30 dagars hyra. Renoverad pool och lobby, gym, businesscenter, 24 h säkerhet, concierge och övervakning. Samfällighetsavgiften på 770 USD inkluderar Internet, kabel-TV, vatten och A/C.

Byggnad

Byggnadstyp
15-planshus med garage och källare
Byggnadsår
1965
Uppvärmning
A/C
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Fastighetsbeteckning
1043

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift, HOA: 450 USD/mån.
Fast.skatt. På förfrågan.

Tillåten uthyrning av HOA: Min. 30 dgr.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Miami Beach är en stad i Miami-Dade County i Florida i USA. Staden har en areal på 48,5 km², och har ca 90 000 fasta invånare. Miami Beach ligger på en barriärö i sydöstra Florida cirka 6 kilometer öster om centrala Miami. Staden, som grundades 1912, är en av USA:s mest kända badorter och känd för sina många hotell i Art Deco-stil. The South Beach Art Deco District är en nyckfull samling av mer än 800 arkitektoniskt skyddade byggnader från 1930-talet och 1940-talet. Området har fina boutiquehotell återgång och Miami Beach finaste restauranger, nattliv och spa. North Beach Ocean Terrace har snabbt blivit en mindre version av South Beach, med inbjudande oceanfront hotell och kaféer. Strandnära promenader längs med östra sidan av ön. Haulover Park för fiske, cykelturer, tennis eller golf.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Decoplage, Miami Beach
Florida

Pris:
849 000 USD
Antal rum:
2
Boarea:
78.5 m2
Ref.nr
C10000550

Dela

Till toppen