Rymligt Penthouse med två lägenheter i Holiday Isle Yacht Club

Rymligt Penthouse med två lägenheter 3:a och 2:a med stor terrass och med härlig utsikt över vattnet i av svenskar och skandinaver mycket efterfrågade Holiday Isle Yacht Club. Möjlighet att hyra ut per dygn. Fin utsikt över trädgården och kanalen. Lägenheten har totalt tre sovrum och två badrum, som har delats in i en 2:a en 3:a för att maximera uthyrningsintäkterna. Båda lägenheterna har en egen terrass och en stor öppen uteplats med utsikt över Intracoastal i fronten. Helt renoverade stilrena två lägenheter. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Fort Lauderdale. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Fort Lauderdale.

Interiör

Antal rum:
5 rum
Boarea
142.8 m2
Rumsbeskrivning
Rymlig 3:a och 2:a bestående av:

2 rum och kök
Hall, vardagsrum, fullt utrustat kök och mindre matplats, ett sovrum och ett badrum, samt en mindre terrass och en stor terrass.

3 rum och kök
Hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök och frukostbar, två sovrum och ett badrum, samt en mindre terrass och en stor terrass.
Kök
Två fullt utrustade kök. Ett kök i vardera lägenhet.
Badrum
Två badrum. Ett badrum i vardera lägenhet.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Rymligt Penthouse med två lägenheter 3:a och 2:a med stor terrass och med härlig utsikt över vattnet i av svenskar och skandinaver mycket efterfrågade Holiday Isle Yacht Club. Möjlighet att hyra ut per dygn. Fin utsikt över trädgården och kanalen. Lägenheten har totalt tre sovrum och två badrum, som har delats in i en 2:a en 3:a för att maximera uthyrningsintäkterna. Båda lägenheterna har en egen terrass och en stor öppen uteplats med utsikt över Intracoastal i fronten. Helt renoverade stilrena två lägenheter. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
1951
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas
Fastighetsbeteckning
1PHE

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift, HOA: 1 179 USD/mån.
Fast.skatt: På förfrågan.

Tillåten uthyrning av HOA: Per dygn.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Fort Lauderdale ligger på den sydöstra kusten av Florida, centralt beläget mellan Miami och Palm Beach. Omfattar mer än 33 kvadratmiles med en befolkning på nästan 170.000 invånare, så är Fort Lauderdale den största av Broward County's 31 kommuner och den åttonde största staden i Florida. Omfamnas av Atlanten, New River och en myriad av vackra inre vattenvägar, så lever Fort Lauderdale verkligen upp till dess beteckning som "Amerikas Venedig".
Närservice
390 meter till Central Beach.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Holiday Isle Yacht Club, Fort Lauderdale
Florida

Pris:
750 000 USD
Antal rum:
5
Boarea:
142.8 m2
Ref.nr
CF1375456

Dela

Till toppen