Fantastisk etagevåning 3:a i efterfrågade Castle Beach Club

Fantastisk etagevåning 3:a i efterfrågade Castle Beach Club, på "Millionaires Road", Miami Beach granne med stranden och Atlanten. Denna lägenhet har havsutsikt och är belägen i en flygel till huvudbyggnaden. Denna vackra lägenhet har två sovrum på övervåningen, klinkergolv, golv till tak fönster, granitbänkar i köket och nyrenoverade badrum, en stor terrass med sidohavsutsikt och utsikt över poolen och rymligt vardagsrum. Hyresintäkter per dygn 250 - 300 USD och med generellt 80% beläggning i byggnaden. Beläget i en fullservicebyggnad med stor pool, tennis, Tikibar, butiker, restaurang, ryskt och turkiska spa och tillgång till stranden. Måste ses! Hör med oss om lediga lägenheter i Castle Beach Club. Vi har ett flertal lediga lägenheter just nu. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Miami Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Miami Beach och Florida.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
120.77 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad duplexlägenhet bestående av. Hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum och en övre terrass som
går längs med lägenheten.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3-4 av 4, hiss finns
Allmänt
Fantastisk etagevåning 3:a i efterfrågade Castle Beach Club, på "Millionaires Road", Miami Beach granne med stranden och Atlanten. Denna lägenhet har havsutsikt och är belägen i en flygel till huvudbyggnaden. Denna vackra lägenhet har två sovrum på övervåningen, klinkergolv, golv till tak fönster, granitbänkar i köket och nyrenoverade badrum, en stor terrass med sidohavsutsikt och utsikt över poolen och rymligt vardagsrum. Hyresintäkter per dygn 250 - 300 USD och med generellt 80% beläggning i byggnaden. Beläget i en fullservicebyggnad med stor pool, tennis, Tikibar, butiker, restaurang, ryskt och turkiska spa och tillgång till stranden. Måste ses! Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Kontakta oss för intäkts- och kostnadskalkyl för uthyrning av denna lägenhet.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
1966
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Fastighetsbeteckning
M18

Övriga byggnader

I samarbete med Venegas International Group och Stefan Lätt.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift, HOA: 1 150 USD/mån.
Fast.skatt. På förfrågan.

Tillåten uthyrning av HOA: Möjligt hyra ut per dygn. Intäkt per dygn 250-300 USD/natt beroende på
säsong. Räkna med ca 80% beläggning per år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Miami Beach är en stad i Miami-Dade County i Florida i USA. Staden har en areal på 48,5 km², och har ca 90 000 fasta invånare. Miami Beach ligger på en barriärö i sydöstra Florida cirka 6 kilometer öster om centrala Miami. Staden, som grundades 1912, är en av USA:s mest kända badorter och känd för sina många hotell i Art Deco-stil. The South Beach Art Deco District är en nyckfull samling av mer än 800 arkitektoniskt skyddade byggnader från 1930-talet och 1940-talet. Området har fina boutiquehotell återgång och Miami Beach finaste restauranger, nattliv och spa. North Beach Ocean Terrace har snabbt blivit en mindre version av South Beach, med inbjudande oceanfront hotell och kaféer. Strandnära promenader längs med östra sidan av ön. Haulover Park för fiske, cykelturer, tennis eller golf.
Närservice
Castle Beach Club - f-d. The Playboy Hotel. Området direkt tillgång till stranden, en utomhuspool och soldäck, gym, restaurang, poolbar, en livsmedelsbutik på plats, varuautomater, tvättstuga, kemtvätt, ryskt och turkiskt bad. Solstolar vid poolen, med Wi-Fi. Bara 10 minuters bilresa från South Beach och Bar Harbor, och endast 20 minuters bilresa till Miami internationella flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Castle Beach Club, Miami Beach
Florida

Pris:
540 000 USD
Antal rum:
3
Boarea:
120.77 m2
Ref.nr
CA2149326

Dela

Till toppen