Vacker exklusiv 2-plansvilla i Stillwater, Miami Beach med stor pool

Vacker exklusiv 2-plansvilla i Stillwater, Miami Beach med stor pool och egen båtbrygga. Se delfiner i havet från detta spektakulära och rymliga hus från år 2006 på fjärden. Fastigheten, med en tomt om ca 1 000 m2, ligger i en gate community centralt beläget i Stillwater. Modern design med ljusa öppna utrymmen inomhus, en stor pool, en egen privat båtbrygga och bara 10 minuters promenad till den vackra stranden. Stor öppen layout, öppna ytor i hela huset och två nyrenoverade badrum. Lyxiga sovrum med klädkammare, enorma Master bad och stor terrass, alla med utsikt över havet. Bör ses. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Miami Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Miami Beach och Florida

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 sovrum
Boarea:
438 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad rymlig villa i två plan bestående av: Entré, vardagsrum, två lounger, stort modernt kök med frukostbar, fem sovrum, två med klädkammare, fyra badrum, stor terrass.
Kök
Fullt utrustat toputrustat kök med frukostbar och köksö.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
A/C
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker exklusiv 2-plansvilla i Stillwater, Miami Beach med stor pool och egen båtbrygga. Se delfiner i havet från detta spektakulära och rymliga hus från år 2006 på fjärden. Fastigheten, med en tomt om ca 1 000 m2, ligger i en gate community centralt beläget i Stillwater. Modern design med ljusa öppna utrymmen inomhus, en stor pool, en egen privat båtbrygga och bara 10 minuters promenad till den vackra stranden. Stor öppen layout, öppna ytor i hela huset och två nyrenoverade badrum. Lyxiga sovrum med klädkammare, enorma Master bad och stor terrass, alla med utsikt över havet. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 020 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Tomtbeskrivning
Stor pool med solterrass och privat båtbrygga.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2014): På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Miami Beach är en stad i Miami-Dade County i Florida i USA. Staden har en areal på 48,5 km², och har ca 90 000 fasta invånare. Miami Beach ligger på en barriärö i sydöstra Florida cirka 6 kilometer öster om centrala Miami. Staden, som grundades 1912, är en av USA:s mest kända badorter och känd för sina många hotell i Art Deco-stil. The South Beach Art Deco District är en nyckfull samling av mer än 800 arkitektoniskt skyddade byggnader från 1930-talet och 1940-talet. Området har fina boutiquehotell återgång och Miami Beach finaste restauranger, nattliv och spa. North Beach Ocean Terrace har snabbt blivit en mindre version av South Beach, med inbjudande oceanfront hotell och kaféer. Strandnära promenader längs med östra sidan av ön. Haulover Park för fiske, cykelturer, tennis eller golf.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Stillwater, Miami Beach
Florida

Pris:
3 100 000 USD
Antal rum:
8
Boarea:
438 m2
Tomtarea:
1 020 m2
Ref.nr
CA2182301

Dela

Till toppen