Townhome med pool som säljs möblerat till salu i efterfrågade Kissimmee

Townhome med pool som säljs fullt möblerat till salu i efterfrågade Kissimmee, Orlando. Detta fullt möblerade, ljusa, vackert underhållna hem är fyllt med charm. Ta in Floridas solsken och koppla av från er privata pool och uteplats. Bänkskivor i granit. Gate community Encantada ståtar med ett fitnesscenter, kafé/bar, pool, arkad och till och med fiskesjö. Detta utmärkta läge erbjuder otrolig bekvämlighet med ALLA Disney-parker som ligger mellan 15 och högst 20 minuter bort. Korttidsuthyrning tillåten. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Clermont och Orlandoområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandoområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
120 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad layout i detta praktiska radhus i två plan bestående av entréhall, ett stort kombinerat vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum, tre badrum, tvättavdelning, samt öppen och täckt terrass vid den stora poolen med mosquitoskydd.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhome i 2 plan
Byggnadsår
2006
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 162 m2
Typ:
Liten trädgård, pool och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
2 557 USD/år.
Samfällighetsavgift
5 828 USD/år.
Samfällighetsregler
HOA-fee, samfällighetsavgift: 1 457 USD/kvartal.

Närområde

Allmänt
Kissimmee (uttalas med betoning på andra stavelsen) är en stad i Osceola County i centrala Florida, söder om Orlando. Kissimmee är administrativ huvudort (county seat) i Osceola County. Invånarantalet i Kissimmee var 59. 364 invånare år 2005. Stadens invånarantal har vuxit kraftigt under ett antal år bl.a. på grund av närheten till Disney World.

Kissimmee erbjuder en mängd sevärdheter, turistattraktioner och världens bästa nöjesparker såväl som fantastisk shopping. Nöjesparker som SeaWorld® Orlando, Walt Disney World® Resorts’ Magic Kingdom® Park, Epcot®, och Disney’s Animal Kingdom®. Universal Orlando® Resort erbjuder Wizarding World of Harry Potter™ ,Diagon Alley™ & Hogsmeade™.

Kissimmee är en perfekt utgångspunkt för båtturer, vattensporter, strandliv såväl som utflykter till Kennedy Space Center, LEGOLAND® Florida och Busch Gardens®.
Kommunikation
Orlando internationella flygplats: 24 km.
Närservice
Kissimmee har all service, restauranger, barer, kaféer, affärer, malls, outlets och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Kissimmee
Florida

Pris:
369 900 USD
Antal rum:
5
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
162 m2
Ref.nr
CO6087798

Dela

Till toppen