Välskött större 2-plansvilla med pool till salu i populära Solana Resort i Davenport

Välskött större 1-plansvilla med pool till salu i populära Solana Resort i Davenport, idealiskt belägen nära Disney är detta en villa till mycket överkomligt pris, som en utmärkt investeringsmöjlighet. Möjligt hyra ut genom airbnb.com och homeaway.com med tillkopplad skandinavisk uthyrningsservice på plats. Med hela fem sovrum, tre badrum och stor öppen planlösning vardagsrum, matsal och kök med matplats. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare ingår och rymligt dubbelgarage. Solana Resort inkluderar ett toppmodernt klubbhus, stor gemensam pool och många fler bekvämligheter du kan dra nytta av. Njut av det bästa av Florida kring den egna stora poolen eller koppla av på den avskärmade verandan. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Solana Resort och Davenport i Orlandområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandområdet och Florida

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea:
195 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad layout i denna praktiska 12-plansvilla bestående av entré och hall, stort kombinerat vardagsrum och matplats, separat matsal, fullt utrustat kök, fem sovrum, tre badrum, tvättavdelning, samt öppen och täckt terrass runt den stora poolen.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2005
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Trä
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 308 m2
Typ:
Trädgård och pool med terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
3 548 USD/år.
Samfällighetsavgift
3 888 USD/år.
Samfällighetsregler
HOA-fee (samfällighetsavgift): 324 USD/månad.

Närområde

Allmänt
Solana Resort är en exklusiv gated community i Davenport nära Disneyparkerna. Solana Resort är ett av Orlandos vackraste och mest eftertraktade resorts. Området betjänas av ett exklusivt klubbhus, som erbjuder en rad bekvämligheter som du normalt bara hittar i ett övre klassens hotell. Solana Resort består av ett urval av lyxiga villor och Townhomes.
Kommunikation
Bara en kort bilresa till Posner Park för shopping och Four Corners med massor av restauranger och nära Disney World och alla parker.
Närservice
Davenport har all service, köpcentrum, malls, restauranger, barer, kaféer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Solana Resort, Davenport
Florida

Pris:
465 000 USD
Antal rum:
7
Boarea:
195 m2
Tomtarea:
308 m2
Ref.nr
CS5076868

Dela

Till toppen