3-rumslägenhet till salu i Boca Raton 15 minuter med bil från stranden

3-rumslägenhet till salu i Boca Raton 15 minuter med bil från stranden. Kom och upplev den högt rankade livsstilen i Boca West Country Club med en vacker lägenhet som matchar det lugna, husdjursvänliga Willow Wood-samhället. Denna vackra lägenhet ligger på en rymlig golfbana bland välskötta tropiska landskap och vackra naturvyer. Obligatoriskt golfmedlemskap krävs. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Boca Raton. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i hela Boca Raton området..

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
98 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av entréhall, kombinerat vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum, tvättavdelning och en balkong.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
3 av 8, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
8-planshus
Byggnadsår
1981
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
397 USD/år.
Samfällighetsavgift
5 640 USD/år.

Närområde

Allmänt
Boca Raton är en stad i Palm Beach County, i delstaten Florida, USA. Enligt United States Census Bureau hade staden en folkmängd på 93 235 invånare år 2015 och en landarea pom76 km². Boca Raton ligger 69 km norr om Miami.

Boca Raton, som är bekant för lokalbefolkningen under sitt förnamn "Boca" och orten har verkligen allt; stränder och golfbanor; fina hotell och underbara konstmuseer (och Festival of the Arts BOCA); jazzklubbar och konserter i Mizner Park;,den glittriga stadskärnan vid köpcentret Boca Raton, med 220 exklusiva specialbutiker och elitbutiker; och på andra håll i staden, otaliga familjeägda butiker.

Låt oss inte glömma alla fina restauranger, några av de bästa i Florida. Boca Raton ligger trots allt i Palm Beach County och mer konkret, i hjärtat av Floridas Atlantkust.
Kommunikation
42 km till Palm Beach internationella flygplats.
42 km till Fort Lauderdale internationella flygplats.
Närservice
Boca Raton har all service, restauranger, malls, köpcentrum. affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Boca Raton
Florida

Pris:
150 000 USD
Antal rum:
3
Boarea:
98 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
C10826169

Dela

Till toppen