Rymlig 4-rumslägenhet till salu front mot marina på Hutchinson Island

Rymlig 4-rumslägenhet till salu front mot marina på Hutchinson Island. Säljs fullt utrustad och möblerad. I fint skick. Möjligt hyra ut med minst 90 dagar. Stora uthyrningspotential. Rymliga rum med högt i tak, kök och badrum med bänkskivor i granit. Generös storlek på Master bedroom med hans och hennes garderober- Master bathroom med dubbla handfat, separat dusch och stort badkar! Njut av Florida-rummet med utsikt över marinan. 10 x 10 bonusrum, perfekt för ett kontor, träningsrum, våningssängar eller förvaring. Ny varmvattenberedare år 2017, ny luftkonditionering år 2018. Gemenskapens bekvämligheter inkluderar ett klubbhus, gym, tennis, boccia, utomhusgrillar, uppvärmd pool och spa och en lekplats. Fantastiskt läge på ön, nära restauranger, marknader, muséer, stränder, fantastiskt fiske och alla aktiviteter i centrum- Fantastiskt pris för en bit av paradiset. Missa inte denna möjlighet. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Hutcinson Island. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter på Hutchinson Island och Florida.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
185 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av entréhall, varadsgrum och matsal, fult utrustat kök, två sovrum två badrum, tvättavdelning och franska balkonger med skjutdörrar från golv till tak, samt ett Foridarum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
4 av 10, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
10-planshus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
5 640 USD/år.
Samfällighetsavgift
5 676 USD/år.
Samfällighetsregler
Samfälligheten (HOA) tillåter uthyrning minst 90 dagar.

Närområde

Allmänt
Hutchinson Island är känt för sina vackra stränder, naturreservat och parker och består av två barriäröar vid kusten i Martin, St. Lucie och Indian River, Florida. De två öarna är åtskilda av Fort Pierce Inlet och är kända som North Hutchinson Island och South Hutchinson Island. North Hutchinson Island är uppdelad i två län - Indian River County och St Lucie County. Indian River county delen av North Hutchinson Island som sträcker sig till Sebastian Inlet kallas ibland Orchid Island, även om det inte är en separat ö.

Hutchinson Island är en barriärö i mitten av Treasure Coast i Florida, som sträcker sig 40 km genom både St Lucie och Martin kommuner med Atlantkusten i öster och Indian River i väster. Med ett överflöd av vilda djur, naturliga stränder och året runt vackert väder, erbjuder ön ett brett utbud av utomhusaktiviteter för alla, inklusive båtliv, golf, segling, simning, sötvatten eller djuphavsfiske, kajakpaddling, beskjutning, ridning, fågel titta, dyka, snorkla och surfa.
Kommunikation
Fort Lauderdale internationella flygplats: 166 km.
Närservice
Hutchinson Island har flertalet restauranger, kaféer, barer surfshops och mindre affärer.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Hutchinson Island
Florida

Pris:
460 000 USD
Antal rum:
4
Boarea:
185 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
C10774789

Dela

Till toppen