Fritidshus till salu i efterfrågade Sandalwood Park i Venice Beach

Fritidshus till salu i efterfrågade Sandalwood Park i Venice Beach, endast 5 minuter till stranden. Stor trädgård och med rymlig carport. Med massor av integritet och närhet till shopping och stranden. Huset har uppdaterats med många funktioner och erbjuder ett bra 55+ boende till lågt pris. Området har alla bekvämligheter du kan tänka dig. Njut av de två klubbhusen och tennisbanorna för att du ska känna dig som hemma. Området har en uppvärmd pool, flertalet shuffleboardbanor, klubbhus för sociala evenemang och mycket mer. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Venice Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Venice Beach och hela Sarasotaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
70 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerat fritidshus bestående av: Entré, vardagsrum och matplats, Florida-rum, fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum, tvättavdelning, Floridarum och yttre terrass. Med orkanjalusier.

Byggnad

Byggnadstyp
Mobile Home
Byggnadsår
1972
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Plintar
Grundmur: Plintgrund
Stomme: Plåt
Fasad: Trä
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Plåt
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rymligt fritidshus i efterfrågade Venice Beach, endast 10 minuter till stranden. Stort prisreduktion på detta hus. Stor trädgård och med rymlig carport. Med massor av integritet och närhet till shopping och stranden. Huset har uppdaterats med många funktioner och erbjuder ett bra 55+ boende till lågt pris.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Typ:
Liten trädgård och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
1 800 USD/år.

Närområde

Allmänt
Strax söder om Sarasota längs Floridas finkorniga stränder längs med gulfkusten finns vackra Venice Beach som erbjuder 23 km stränder från Casey Key till Manasota Key och massor av fritidsaktiviteter, kitesurfing, fiske och båtliv. Fossiler kan hittas i överflöd genom siktning av sanden. Golfare kan njuta av utmärkta banor i hela Venice-området. Venice är också en Florida Main Street City - dess centrum pryds av norditaliensk arkitektur och vackert anlagda boulevarder som går tillbaka till den ursprungliga stadsplanen från år 1925 och påminner om den italienska staden Venedig vars namn kustorten lånat.
Närservice
4 000 m till stranden vid Venice Beach.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Venice Beach, Florida
Florida

Pris:
125 000 USD
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
CN6119933

Dela

Till toppen