1-plansvilla i New Englandstil med pool i eftertraktade Jupiter

1-plansvilla i New Englandstil med pool i eftertraktade Jupiter. Belägen mot vattnet och med båt navigerbar till havet. Med ett statligt ägt fågelreservat bakom trädgården. Stor pool, ny luftkonditionering, ny varmvattenberedare, taket är bara 8 år gammal,t helt nya svarta rostfria köksmaskiner med fem års övertagbar garanti. Dubbelgarage i vinkel med villan. Området Jupiter Landings har låg HOA-månadsavgift på endast 49 USD och ed tillhörande båtlagringsplats, ramp och dagdocka. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Jupiter - Palm Beachområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Jupiter - Palm Beachområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea:
178 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad villa bestående av entréhall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök och matplats, 4 sovrum, två badrum, tvättavdelning och täckt terrass, samt öppen terrass runt poolen.

Fastighetsskatt (2018): 2 139 USD/år.
Samfällighetsavgift (HOA): 49 USD/mån.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1985
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundmur: Betongplatta
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
1-plansvilla i New Englandstil med pool i Jupite. Belägen mot vattnet och med båt navigerbar till havet. Med ett statligt ägt fågelreservat bakom trädgården. Stor pool, ny luftkonditionering, ny varmvattenberedare, taket är bara 8 år gammal,t helt nya svarta rostfria köksmaskiner med fem års övertagbar garanti. Dubbelgarage i vinkel med villan. Området Jupiter Landings har låg HOA-månadsavgift på endast 49 USD och ed tillhörande båtlagringsplats, ramp och dagdocka.

Övriga byggnader

Vidbyggt dubbelgarage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 960 m2
Typ:
Trädgård och pool med terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Jupiter är en stad och kommun i Florida, belägen i Palm Beach County. Folkmängd ca 40 000 fastboende invånare och med en landarea på 54,7 km².

Jupiter är rikt på historia och omges redan år 1565 och nämnt om Jupiter Inlet. Jupiters mest identifierbara landmärke, Jupiter Inlet Lighthouse, uppfördes på 1800-talet. Den ståtliga röda tegelfyren med sina 105 meter på den norra stranden av Jupiter Inlet. Jupiter har ett härlig tropiskt klimat och är verkligen en "småstad" med storstadsfördelar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Jupiter
Florida

Pris:
399 000 USD
Antal rum:
5
Boarea:
178 m2
Tomtarea:
960 m2
Ref.nr
C10533871

Dela

Till toppen