2:a till salu endast 200 meter från stranden vid Siesta Key Beach

2:a till salu endast 200 meter från stranden vid Siesta Key Beach. Möjlighet att hyra ut minst 2 veckor, vilket ger stora hyresintäkter. Fantastisk möjlighet att äga din bit av paradiset till ett mycket rimligt pris på Siesta Key. Belägen strax söder om Stickney Point Bridge på Siesta Key. Området Sea Winds är en gemenskap med 2-planshus och 35 lägenheter med en underbar uppvärmd pool och lätt promenad till stranden. Nära restauranger och andra bekvämligheter som livsmedelsbutiker m.m.. Cykelförråd, tvättstuga och sällskapsdjur tillåtet. Mycket bra pris med detta läget. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Siesta Key Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Sarasotaområdet.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea:
63 m2
Rumsbeskrivning
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlagenhet
Våningsplan
1 av 2, hiss finns
Allmänt
Kontakta oss för att köpa lägenhet på Siesta Key Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Sarasotaområdet.

Byggnad

Byggnadstyp
Byggnadsår
1974
Uppvärmning
Centralvärme
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt

Närområde

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Ägarlägenhet

Siesta Key Beach
Florida

Pris:
239 000 USD
Antal rum:
2
Boarea:
63 m2
Ref.nr
CA4182927

Dela

Till toppen