Perfekt 2-plansvilla med pool med lugnt privat läge i Jupiter

Perfekt 2-plansvilla med pool med lugnt privat läge i Jupiter. 6 km till underbara stränder mot Atlanten. Massor av uppgraderingar. Inbjudande stora rum med franska dörrar som leder ut till stor tropisk trädgård och pool. Kök med träskåp, bänkskivor i granit och köksö. Formell matsal. Rymlig tvättstuga med handfat. Volym i taken. Stora täckta terrasser med franska dörrar utanför de flesta sovrummen. Trebilsgarage. Resortstil med gemensam pool. Nära Gardens Mall. Gå till nybyggd mataffär för matinköp. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Jupiter - Palm Beachområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Jupiter - Palm Beachområdet.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
307 m2 + 110 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av: Entré, hall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök med matplats, tvättavdelning, fem sovrum, fem badrum, övre täckta terrasser och terrasser, delvis täckta mot och runt poolen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fem badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
A/C
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Perfekt 2-plansvilla med pool med lugnt privat läge i Jupiter. 6 km till underbara stränder mot Atlanten. Massor av uppgraderingar. Inbjudande stora rum med franska dörrar som leder ut till stor tropisk trädgård och pool. Kök med träskåp, bänkskivor i granit och köksö. Formell matsal. Rymlig tvättstuga med handfat. Volym i taken. Stora täckta terrasser med franska dörrar utanför de flesta sovrummen. Trebilsgarage. Resortstil med gemensam pool. Nära Gardens Mall. Gå till nybyggd mataffär för matinköp. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Vidbyggt trippelgarage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 585 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Tomtbeskrivning
Pool med solterrass på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2016): 10 063 USD/år.
Samfällighetsavgift (HOA): 156 USD/mån.

Gemensamma parker, sjö och pool.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Jupiter är en stad och kommun i Florida, belägen i Palm Beach County. Folkmängd ca 40 000 fastboende invånare och med en landarea på 54,7 km².
Jupiter är rikt på historia och omges redan år 1565 och nämnt om Jupiter Inlet. Jupiters mest identifierbara landmärke, Jupiter Inlet Lighthouse, uppfördes på 1800-talet. Den ståtliga röda tegelfyren med sina 105 meter på den norra stranden av Jupiter Inlet. Jupiter har ett härlig tropiskt klimat och är verkligen en "småstad" med storstadsfördelar.
Kommunikation
6 km till stranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Jupiter
Florida

Pris:
699 900 USD
Antal rum:
7
Boarea:
307 m2
Biarea:
110 m2
Tomtarea:
585 m2
Ref.nr
C10304357

Dela

Till toppen