Möblerad 2:a i Jupiter nära tennis och en kort promeda till stranden

Möblerad 2:a i Jupiter på 1:a våningen. Bevakat område med två gemensamma pooler endast en kort promenad till Jupiters stränder. Idealiskt område för surfing, kite surfing, fiske, paddling, cykling, löpning och tennis. Husdjur tillåtna med restriktioner. Leasing tillåts min 30 dagar och max 12 ggr/år. Handikappanpassad lägenhet. Jupiter Ocean & Racquet erbjuder separat tennis medlemskap, som är belägen i början av Jupiter Riverwalk - en slingrande stig längs med Intracoastal vattenvägar till Harbourside och Jupiterfyren. Svenskägd. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Jupiter - Palm Beachområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Jupiter - Palm Beachområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
80 m2
Rumsbeskrivning
Lägenhet 2:a bestående av: Entré, hall, vardagsrum, fullt utrustat kök med frukostbar, ett sovrum, tvättavdelning, ett badrum, en gästtoalett och en inglasad terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 4, hiss finns
Allmänt
Möblerad 2:a i Jupiter på 1:a våningen. Bevakat område med två gemensamma pooler endast en kort promenad till Jupiters stränder. Idealiskt område för surfing, kite surfing, fiske, paddling, cykling, löpning och tennis. Husdjur tillåtna med restriktioner. Leasing tillåts min 30 dagar och max 12 ggr/år. Handikappanpassad lägenhet. Jupiter Ocean & Racquet erbjuder separat tennis medlemskap, som är belägen i början av Jupiter Riverwalk - en slingrande stig längs med Intracoastal vattenvägar till Harbourside och Jupiterfyren. Svenskägd. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
1982
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbeteckning
E-102

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2014): 1 385 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: På förfrågan.

HOA-regler: Minsta uthyrning 30 dgr och 12 ggr/år. Husdjur tillåtna.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Jupiter är en stad och kommun i Florida, belägen i Palm Beach County. Folkmängd ca 40 000 fastboende invånare och med en landarea på 54,7 km².
Jupiter är rikt på historia och omges redan år 1565 och nämnt om Jupiter Inlet. Jupiters mest identifierbara landmärke, Jupiter Inlet Lighthouse, uppfördes på 1800-talet. Den ståtliga röda tegelfyren med sina 105 meter på den norra stranden av Jupiter Inlet. Jupiter har ett härlig tropiskt klimat och är verkligen en "småstad" med storstadsfördelar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Jupiter
Florida

Pris:
167 000 USD
Antal rum:
2
Boarea:
80 m2
Ref.nr
R10099748

Dela

Till toppen