Tip-top 3-rumslägenhet front mot kanalen till salu i North Palm Beach

Tip-top 3-rumslägenhet front mot kanalen till salu i North Palm Beach, Med låg samfällighetsavgift på endast 200USD/månad, som betalas kvartalsvis. Ett riktigt fynd! Lägenheten ligger på övre våningen av två våningar. Den rymliga terrassen har utsikt både över poolen och kanalen. Med ett överdimensionerat kök med gott om förvaring, bänkskivor i marmor och med en köksö. Äkta bambuträgolv i vardagsrummet, Belägen inom gångavstånd till alla bekvämligheter. Njut av er nya livsstil nära stränder och parker, shopping och restauranger, båtar och marinor. En kort 5-minuters bilresa till Singer Island, 15 minuters bilresa till centrala West Palm Beach & Palm Beach internationella flygplats. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i North Palm Beach. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i hela Palm Beach området.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
78 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad rymlig 3-rumslägenhet med entréhall, vardagsrum och matplats, fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum (varav ett badrum är ensuite till Master bedroom), tvättavdelning, samt terrass med fin utsikt mot kanalen.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 0, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Byggnadsår
1972
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
1 120 USD/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
The Palm Beaches, en fascinerande samling av kulturella mötesplatser, kulinariska mästerverk av kändiskockar och deras ägda restauranger, och dussintals internationellt kända destinationer. Fiska eller dyk i Golfströmmen-uppvärmda vatten, upptäck orörda stränder och golfbanor i världsklass. Shoppa i trendiga centrala stadskvarter och upplev ett pulserande nattliv.
Närservice
The Palm Beaches och de olika delområdena har var sitt eget centrum med all service, restauranger, affärer och snabbköp, samt närliggande köpcentrum.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

North Palm Beach
Florida

Pris:
274 900 USD
Antal rum:
3
Boarea:
78 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
C10777544

Dela

Till toppen