3:a nära stranden med underbar utsikt över Atlanten

På kort avstånd till vackra Jupiter Beach och stranden ligger denna fina 3-rumslägenheten på 10 våningen med underbar utsikt över Atlanten. Bra förvaringsutrymme och två badrum. Stapelbar tvättmaskin och torktumlare i tvättutrymmet.Två bilplatser i garaget. Promenadavstånd till Jupiter Inlet Park. På några minuter når du Maltz Theater med sina Broadwaypjäser. Här har du också gourmet- restauranger och kvällsunderhållning med underbar utsikt över historiska Jupiterfyren som byggdes år 1860. Bara 35 minuter till Downtown West Palm Beach och flygplatsen. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Jupiter - Palm Beachområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Jupiter - Palm Beachområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
108 m2
Rumsbeskrivning
Lägenhet 3:a bestående av: Entré, hall, vardagsrum, kök, två sovrum, tvättavdelning, två badrum och en terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
10 av 15, hiss finns ej
Allmänt
På kort avstånd till vackra Jupiter Beach och stranden ligger denna fina 3-rumslägenheten på 10 våningen med underbar utsikt över Atlanten. Bra förvaringsutrymme och två badrum. Stapelbar tvättmaskin och torktumlare i tvättutrymmet.Två bilplatser i garaget. Promenadavstånd till Jupiter Inlet Park. På några minuter når du Maltz Theater med sina Broadwaypjäser. Här har du också gourmet- restauranger och kvällsunderhållning med underbar utsikt över historiska Jupiterfyren som byggdes år 1860. Bara 35 minuter till Downtown West Palm Beach och flygplatsen. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
15-planshus med garage och källare
Byggnadsår
1982
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2014): 3 242 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Jupiter är en stad och kommun i Florida, belägen i Palm Beach County. Folkmängd ca 40 000 fastboende invånare och med en landarea på 54,7 km².
Jupiter är rikt på historia och omges redan år 1565 och nämnt om Jupiter Inlet. Jupiters mest identifierbara landmärke, Jupiter Inlet Lighthouse, uppfördes på 1800-talet. Den ståtliga röda tegelfyren med sina 105 meter på den norra stranden av Jupiter Inlet. Jupiter har ett härlig tropiskt klimat och är verkligen en "småstad" med storstadsfördelar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Jupiter
Florida

Pris:
425 000 USD
Antal rum:
3
Boarea:
108 m2
Ref.nr
R10094696

Dela

Till toppen