Rymlig 3-rumslägenhet till salu granne med stranden på Hutchinson Island

Rymlig 3-rumslägenhet till salu granne med stranden på Hutchinson Island. Säljs fullt utrusat och möblerad, I fint skick, Med stor terrass, Möjligt hyra ut med minst 90 dagar. Stora uthyrningspotential. Pool på området. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Hutcinson Island. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter på Hutchinson Island och Florida.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
122 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av entréhall, varadsgrum och matsal, fult utrustat kök, två sovrum två badrum, tvättavdelning och en rymlig terrass.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
1 av 10, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
10-planshus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
3 442 USD/år.
Samfällighetsavgift
9 960 USD/år.
Samfällighetsregler
Samfälligheten (HOA) tillåter uthyrning minst 90 dagar.

Närområde

Allmänt
Hutchinson Island är känt för sina vackra stränder, naturreservat och parker och består av två barriäröar vid kusten i Martin, St. Lucie och Indian River, Florida. De två öarna är åtskilda av Fort Pierce Inlet och är kända som North Hutchinson Island och South Hutchinson Island. North Hutchinson Island är uppdelad i två län - Indian River County och St Lucie County. Indian River county delen av North Hutchinson Island som sträcker sig till Sebastian Inlet kallas ibland Orchid Island, även om det inte är en separat ö.

Hutchinson Island är en barriärö i mitten av Treasure Coast i Florida, som sträcker sig 40 km genom både St Lucie och Martin kommuner med Atlantkusten i öster och Indian River i väster. Med ett överflöd av vilda djur, naturliga stränder och året runt vackert väder, erbjuder ön ett brett utbud av utomhusaktiviteter för alla, inklusive båtliv, golf, segling, simning, sötvatten eller djuphavsfiske, kajakpaddling, beskjutning, ridning, fågel titta, dyka, snorkla och surfa.
Närservice
Hutchinson Island har flertalet restauranger, kaféer, barer surfshops och mindre affärer.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Hutchinson Island
Florida

Pris:
395 000 USD
Antal rum:
3
Boarea:
122 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
C10775247

Dela

Till toppen