Rymlig 3:a lägenhet i downtown Sarasota med närhet till allt

Rymlig 3:a lägenhet i downtown Sarasota med närhet till allt. Njut av din alldeles egen solnedgång från din privata balkong på 9:e våningen. Fin utsikt över Mexikanska golfen. Nyligen renoverad lägenhet i efterfrågade "The Renaissance" downtown Sarasota. Marmorgolv i hela lägenheten och med balkong. Med infälld belysning som ger rätt balans av elegans och värme. Bör definitivt ses. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Sarasota. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Sarasota.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
92 m2
Rumsbeskrivning
Modern 3-rumslägenhet bestående av: Fullt utrustat kök med bänkskivor i granit, bra förvaringsutrymmen, vinställ, rostfria hushållsmaskiner. Frukostbar och en matsal för formella middagar och större sammankomster. Master bedroom med klädkammare och ensuite badrum. Ett andra sovrum med plats fört stor dubbelsäng och inbyggd byrå för hemmakontor eller hobbyverksamhet. Unikt för denna enhet är en stor gästtoalett med tvättavdelning, med tvättmaskin och torktumlare, samt en balkong med fin utsikt över Mexikanska gulden.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Gästtoalett
Stor gäösttoalett med tvättavdelning.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
9 av 16, hiss finns
Allmänt
Rymlig 3:a lägenhet i downtown Sarasota med närhet till allt. Njut av din alldeles egen solnedgång från din privata balkong på 9:e våningen. Fin utsikt över Mexikanska golfen. Nyligen renoverad lägenhet i efterfrågade "The Renaissance" downtown Sarasota. Marmorgolv i hela lägenheten och med balkong. Med infälld belysning som ger rätt balans av elegans och värme. Bör definitivt ses.

Byggnad

Byggnadstyp
16-planshus
Byggnadsår
2001
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Fastighetsbeteckning
817
Övrigt
"The Renaissance" är ett 16 våningar högt bostadshus byggnad som ligger i teaterdistriktet och med gångavstånd till centrum av Sarasota. Faciliteter inkluderar pool, jetspa, BBQområde, gym, bastu, klubbrum med komplett kök, multimedia, konferensrum, center för affärsresenärer, massagerum, två sviter, och zen-liknande gård med fontän. "Security" 24 timmar och 24 timmars reception.

Övriga byggnader

Täckt tilldelad parkering vid byggnaden.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2014): På förfrågan.
Samfällighetsavgift, HOA: 578 USD/mån.

HOA-regler: Två husdjur upp till 13,6 kg är tillåtna för ägare av lägenhet. Leasing tillåten minst tre månader och två gånger per år.

Närområde

Allmänt
En av Floridas primära Gulfkuststäder, Sarasota erbjuder besökarna en blandning av kultur, "fine dining", en av USA:s bästa stränder, som ex. stranden vid Siesta Key, precis nedanför Sarasota centrum, som röstats fram som USA "Beach nr 1" och ett brett utbud av shoppingmöjligheter. Konstälskare kan uppskatta de största samlingarna av Rubens målningar i världen, plus verk av andra gamla mästare. Exklusiv och bra shopping finns på många ställen, bland annat "St Armands Circle" i Sarasota nära kusten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Sarasota
Florida

Pris:
430 000 USD
Antal rum:
3
Boarea:
92 m2
Ref.nr
CCFLSF817

Dela

Till toppen