Rymligt Townhome i 2 plan med egen pool i välkända Paradise Palms Resort

Rymligt Townhome i 2 plan med egen pool i välkända Paradise Palms Resort i Kissimmee med ett mycket bra läge i området, nära klubbhuset och med hela fem sovrum och fyra badrum. Ett radhus med privat uppvärmd pool. Paradise Palms Resort ligger bara några få minuter från Disney World, shopping, restauranger och andra attraktioner. Bänkskivor i granit i ett fullt utrustat kök, köksapparater i rostfritt stål, med klinkergolv på bottenvåningen. Samfällighetsavgiften inkluderar en fantastisk semesteranläggning: 9.500 m² klubbhus med vattenfall och stor pool, spa och TIKI bar, biograf, spelrum, internet lounge, basketplan, upplyst tennisbana, toppmoderna gym, bastu, delibutik och mer därtill. Internet, kabel och telefon ingår också. 24 timmars bemannad säkerhet gated entré. Koppla till skandinavisk uthyrning. Ta kontakt med oss för intäkts- och kostnadskalkyl. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Paradise Palms Resort och Kissimmee i Orlandoområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandoområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea:
177 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad layout i detta praktiska Townhome i 2 plan bestående av entré och hall, stort kombinerat vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök med frukostbar, fyra sovrum, ftrebadrum, tvättavdelning, samt öppen och täckt terrass vid den stora poolen med mosquitoskydd.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhome i 2 plan
Byggnadsår
2011
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 202 m2
Typ:
Trädgård och pool med terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
3 869 USD/år.
Samfällighetsavgift
5 424 USD/år.
Samfällighetsregler
HOA-regler: Uthyrning möjlig ned till 1 dygn.
HOA-avgift: 452 USD/mån.

Närområde

Allmänt
Paradise Palms Resort är en av de mest populära områdena i Kissimmee med många nöjda svenska och norska husägare, så ni behöver aldrig känna er ensamma. På området stort poolområde, klubbhus med bar, bio, restaurang, Internet, fitnesscenter m. m.

Skandinavisk uthyrningsservice för nyckelutlämning, städning och tvätt (som hyresgästen betalar för), samt 24 h/7 dgr service om era hyresgäster vill ha extra service (som hyresgästen betalar för) kan kopplas till - hör med oss om kostnad för denna trygga service till er uthyrning.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Paradise Palms Resort, Kissimmee
Florida

Pris:
349 900 USD
Antal rum:
5
Boarea:
177 m2
Tomtarea:
202 m2
Ref.nr
CO5969163

Dela

Till toppen