Elegant 1-plansvilla på eftertraktade Biscayne Point, Miiami Beach

Elegant 1-plansvilla på eftertraktade Stillwater Drive, Biscayne Point på Miami Beach. Renoverad med hög kvalitet i material och finish som marmorgolv i hela huset, rymliga sovrum med utsikt över poolen och bukten. Pool, jacuzzi och båtplats och stor öppen terrass. Muren mot vattnet är i god kondition. Bör definitivt ses.Kontakta oss för att köpa hus i Miami Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Miami Beach och Florida.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
300 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad villa bestående av: Hall, vardagsrum och matsal, matsal, fullt utrustat kök, fyra sovrum, tre badrum, tvättavdelning, gästtoalett och terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1950
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Elegant 1-plansvilla på eftertraktade Stillwater Drive, Biscayne Point på Miami Beach. Renoverad med hög kvalitet i material och finish som marmorgolv i hela huset, rymliga sovrum med utsikt över poolen och bukten. Pool, jacuzzi och båtplats och stor öppen terrass. Muren mot vattnet är i god kondition. Bör definitivt ses.

Övriga byggnader

I samarbete med Venegas International Group och Stefan Lätt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 900 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Pool och jacuzz, lanai och täckta terrasser på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Miami Beach är en stad i Miami-Dade County i Florida i USA. Staden har en areal på 48,5 km², och har ca 90 000 fasta invånare. Miami Beach ligger på en barriärö i sydöstra Florida cirka 6 kilometer öster om centrala Miami. Staden, som grundades 1912, är en av USA:s mest kända badorter och känd för sina många hotell i Art Deco-stil. The South Beach Art Deco District är en nyckfull samling av mer än 800 arkitektoniskt skyddade byggnader från 1930-talet och 1940-talet. Området har fina boutiquehotell återgång och Miami Beach finaste restauranger, nattliv och spa. North Beach Ocean Terrace har snabbt blivit en mindre version av South Beach, med inbjudande oceanfront hotell och kaféer. Strandnära promenader längs med östra sidan av ön. Haulover Park för fiske, cykelturer, tennis eller golf.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Biscayne Point, Miami Beach
Florida

Pris:
1 965 000 USD
Antal rum:
6
Boarea:
300 m2
Tomtarea:
900 m2
Ref.nr
CA2026048

Dela

Till toppen