Bara att flytta in 1-plans radhus till salu i efterfrågade Clearwater

Bara att flytta in 1-plans radhus till salu i efterfrågade Clearwater på västkusten in mot Mexikanska golfen. Tillhörande carport med enkel åtkomst till parkering. Huset är belähget i 55+ Mission Hills Community, ett vackert underhållet önskvärt läge med lummiga upväxtta trädgårdar och pool.. Mycket aktivt klubbhus (kortspel, bingo, domino, middagar och utflykter) med bibliotek, fitnessutrustning, bordtennisbord, shuffleboard och en stor uppvärmd pool. Gångavstånd till Bayside Plaza, som inkluderar snabbköpet Publix och många fler eftertraktade affärer för bekväm shopping och matinköp. Få minuter till Safety Harbor och enkel tillgång till stränderna och till Tampa.Kontakta oss för att köpa lägenhet i Clearwater Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Clearwater Beach.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea:
60 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerat radhus bestående av entréhall, vardagsrum och matplats, fullt utrustat kök med frukostbar, sovrum, badrum, tvättavdelning i walk-in closet och ett Floridarum mot allmänning.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plans radhus
Byggnadsår
1971
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 80 m2
Typ:
Byggnadsyta och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
929 USD/år.
Samfällighetsavgift
4 560 USD/år.
Samfällighetsregler
55+ boende.

Närområde

Allmänt
Clearwater är en stad, och administrativ ort, i Pinellas County i Florida i USA. Staden är den minsta av de tre städer som utgör Tampa Bay-området. De andra två är Tampa och St. Petersburg. Clearwater har drygt 108 000 invånare, medan hela Tampa Bay-området har en folkmängd på runt 2,7 miljoner invånare.

Clearwater Beach är rivieran på Floridas västkust – massor av hotell, ett oändligt antal stränder och ingen brist på restauranger eller aktiviteter. Detta är ett av våra favoritområden på västkusten. Tillsammans med Sarasota och Fort Myers Beach är det orten vi verkligen rekommenderar i denna del av Florida. Avslappnade Clearwater Beach är känt för stranden med samma namn. Den mjuka, vita sanden drar besökare året om och det går att åka vattenskoter, segla flygskärm och paddla paddelbräda i de lugna vattnen. Cyklister och rullskridskoåkare glider fram längs strandboulevarden, förbi avslappnade restauranger och kaféer. När solen går ned hålls varje kväll en festival på Pier 60, med gatuunderhållare och hantverksförsäljning.
Närservice
All service, restauranger, barer, affärer, snabbköp och köpcentrum finns i Clearwater och Clearwater Beach.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Clearwater
Florida

Pris:
78 900 USD
Antal rum:
2
Boarea:
60 m2
Tomtarea:
80 m2
Ref.nr
CU8103336

Dela

Till toppen