Specialpris på lyxiga 2-plansvillor med pool i nya området Solterra Resort

Specialpris på dessa lyxiga 2-plansvillor med egen pool i nya området Solterra Resort i Davenport, Orlando har 5 sovrum och 4 badrum. Det finns två stora sovrum på ena sidan av huset och tre andra sovrum på andra sidan av huset. Det finns ett stort vardagsrum som leder ut till ett stort poolområde och en separat matsal. Hög standard på material. Lätt att hyra ut. Koppla till skandinavisk uthyrning. Ta kontakt med oss för intäkts- och kostnadskalkyl. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Solterra i Davenport och Orlandoområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandoområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea:
263 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad villa bestående av: Hall, tvättrum, kök med köksö, vardagsrum, matsal, en lounge, Master bedroom med ensuite badrum, feyraytterligare sovrum, tre ytterligare badrum, gästtoalett, tvättavdelning, klädkammare, patio och direkt utgång till garage. Terrass och pool.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2020
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Trä
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Solterra Resort ligger bara några få minuter från Walt Disney World Resort, Universal Studios, Sea World och andra attraktioner. Korttidsuthyrningsmarknaden har äntligen ett kvalitetsalternativ i detta vackra område. Helt nybyggda villor, som erbjuder rymliga 5-7 sovrum och i två våningar. Alla villor har sin egen privata pool. Områdets exklusiva klubbhusbekvämligheter med stor pool, "lazy river", lekplats och nyöppnad restaurang, Café Sol. Njut av de saker som betyder mest hemma samtidigt som ni är garanterade på att allt underhåll tas väl om hand, som er gräsmatta, daglig soptöming och Internet ingår alla i denna resort-stil samfällighersavgift.

Bevarade vattenområden och frodig grönska runt Solterra skapar en lugn miljö. Ett stort och rymligt klubbhus inkluderar internetrum, gym och ett stort mötesrum. Här hittar ni många utomhusaktiviteter så att ni kan ha roligt utomhus i solen, med gemensam pool, grillplats, lekplats och volleybollplan.
Närservice
7-elev, ALDI m.fl. snabblköp ca. 500 meter från området och flertalet restauranger ca. 500 - 1 000 meter från området. Flertalet golfbanor i närheten.
Övrigt
Bevarande vattenområden och frodig grönska runt resorten skapar en lugn rofylld miljö. Ett stort och rymligt klubbhus inkluderar Internetrum, gym och ett stort mötesrum. Här hittar du många utomhusaktiviteter så ni kan ha trevligt i solen, med gemensam pool, "lazy river", grillplats, lekplats, tennisbanor och volleybollplan.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Solterra Resort, Davenport
Florida

Pris:
468 575 USD
Antal rum:
7
Boarea:
263 m2
Ref.nr
CCHFDSOL5

Dela

Till toppen