Svenskägt parhus i mycket fint skick till salu på Mango Spa

Svenskägt parhus i mycket fint skick till salu på Mango Spa Country Club. Detta parhus i 2 plan om 90 m2 har egen tomt om 20 m2 med en stor terrass under tak som ligger inbäddad i vacker grönska. Mango Spa Country Club är en etablerad och välfungerande resort med egen restaurang, reception, en hotelldel, "shuttlebus", två gym, tennisbana, boulebana och spa. På området finns tre poolområden varav två av poolerna ligger ca. 30 meter från huset. Husen och poolområdena ligger placerade i vacker växtlighet, där det är rogivande och avkopplande att vara. För den golfintresserade finns Black Mountain Golf Course ca. 1,5 km från området. Husets säljs delvis möblerat.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
90 m2
Rumsbeskrivning
Nedre våningen
Öppen planlösning med hall, kök och vardagsrum med vitputsade väggar och antracitgrå klinkers på golvet. Kök med luckor i ädelträ, infälld dubbel diskho med granitskiva, keramikhäll med 4 spisplattor, köksfläkt, kyl/frys och mikro. Gardiner av "verticle blind" typ på vid samtliga fönster och dörrar. Tre utgångar till terrassen som sträcker sig längs hela husets långsida. En av utgångarna är försedd med öppningsbar myggdörr på insidan. Infälld takbelysning i hela nedre våningen. Helkaklat badrum med WC, inbyggd vask, kommod med granitskiva, samt dusch.


Övervåningen
En trappa i ädelträ leder upp till andra våningen. Här finns en övre hall, två rymliga sovrum med inbyggda garderober/skjutgarderober och vackra veckgardiner i siden som kan fällas upp och ned. Master bedroom har egen ingång till badrummet. Hall och sovrum har vitputsade väggar och antracitgrå klinkers på golvet. Helkaklat badrum med WC, inbyggd vask, kommod med granitskiva, samt dusch. Sovrum och badrum har samtliga utgång till övre terrassen, som sträcker sig längs hela huset långsida. Utgången från Master bedroom är försedd med öppningsbar myggdörr på insidan. Infälld takbelysning i hela övervåningen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två helkaklade badrum med vardera WC, inbyggd vask, kommod med granitskiva, samt dusch.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan
Byggnadsår
2009
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 1-lags 4mm stopsol glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Q30
Övrigt
Svenskägt parhus i mycket fint skick till salu på Mango Spa Country Club. Detta parhus i 2 plan om 90 m2 har egen tomt om 200 m2 med en stor terrass under tak som ligger inbäddad i vacker grönska. Mango Spa Country Club är en etablerad och välfungerande resort med egen restaurang, reception, en hotelldel, "shuttlebus", två gym, tennisbana, boulebana och spa. På området finns tre poolområden varav två av poolerna ligger ca. 30 meter från huset. Husen och poolområdena ligger placerade i vacker växtlighet, där det är rogivande och avkopplande att vara. För den golfintresserade finns Black Mountain Golf Course ca. 1,5 km från området. Husets säljs delvis möblerat.

Byggår 2009. Huset har elsystem med säkerhetsanordning. Terrass och övre terrass har infälld takbelysning och "sandwash" belagda terrassgolv. Terrassräcke i metall och trä.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Egen uppväxt välskött trädgård med exotiska träd och växter.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: 1 350 Baht/år.
Samfällighetsavgift 6 400 Baht/mån och i avgiften ingår:

Rutinkontroll av huset 1 gång/vecka.
Skötsel av egen trädgård och gemensamma ytor.
Pestkontroll 1 gång/mån.
Nattvakt.
WiFi.
Tömning av septitank 2 ggr/år.
Underhåll av gemensamma ytor och infrastruktur.
Skötsel av områdets pooler (3 st. fina poolområden).
Tömning av avfall.
Service från receptionen , ex. tvätt, städ, kontakt med myndigheter etc., beställning av flygplatstransfer & taxi, hyra av bil & moped, ordnar med hantverkare m.m.
Hjälp från handyman för enklare arbeten.
Tillgång till tennisbana och 2 gym (varav det ena gymmet endast är för medlemmar i Mango Spa Country Club).
Belysning av gemensamma ytor.
Shuttlebusservice 7-9 ggr per dag (beroende på säsong) till och från centrala Hua Hin, strand och Market Village. Området äger 2 fordon.
Service vid uthyrning av ert hus.
Städning efter pestkontroll.
Medlemskap i Mango Spa Country Club.

Säljaren har sedan år 2014 ingått ett avtal med ett Life Medlemskap i Mango Spa Country Club, vilket innebär ett icke tidsbegränsat ägande av hus och tomt. Detta är ett fördelaktigare alternativ jämfört med det tidsbegränsade leasingavtalet som annars måste tecknas hos Land Office. Medlemskapet innebär, att så länge man är medlem, kan hus inklusive tomt fritt säljas, ärvas eller på annat sätt överlåtas utan anmälan till annan än till Mango Spa Country Club. En eventuell administrationskostnad kan tas ut vid ägarbyte.

Villkor och stadgar m.m. är utformade och i enlighet med thailändsk lag. Om köparen inte vill ingå medlemskap utan hellre vill teckna ett leasingavtal med Land Office är Mango Spa Resort Co. Ltd. behjälpliga med att registrera husets arrendeavtal direkt på köparen.

I avtalet ingår även en oåterkallelig option om att avstycka marken och söka egen lagfart för tomten om det i framtiden skulle bli tillåtet enligt thailändskt lag. Kostnad för registrering av medlemskap i Mango Spa Country alternativt Land Office ingår ej i priset.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tropical Garden Village är ett fantastiskt litet samhälle att bo i, välfungerande, lugnt och rent. Det finns en restaurang på området, den fungerar även som mötesplats och klubbhus för de boende, samt ett bra utrustat luftkonditionerat gym och ett litet trevligt bibliotek. Detta är ett säker gate community, elektriska portar och säkerhetsvakter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Parhus

Mango Spa, Hua Hin
Hua Hin

Pris:
695 000 SEK
Antal rum:
4
Boarea:
90 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHTPH268

Dela

Till toppen