Hus till salu i engelsk kolonialstil i ett vackert parkområde i Hua Hin

Hus till salu i engelsk kolonialstil i ett vackert parkområde i Hua Hin, granne med golklubben Black Mountain. Tvåvånings parhus om 200 m2 inkl. 4 stenlagda terrasser, med thai-inspirerad design och arkitektur i ett resortområde omgiven av mango, kokosnöt och papaya m. m. Omgiven av exotiska träd och växter med daglig underhåll av trädgårdsarbetare.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea:
110 m2
Rumsbeskrivning
Nedre våningen
Inbjudande möblerbar hall. Två stora sovrum med king-size bäddar, egna badrum med badkar, egna utgångar till terrass. Stilfullt möblerad. Källarplan med tvättstuga.

Övervåningen
En vacker trappa i ädelträ leder upp till andra våningen där man möts av matsal och vardagsrum med högt i tak och med utgång till terrass. Åt andra hållet finns baravdelning, samt kök med uppdaterad köksutrustning. Utgång till terrass med marina inslag. Separat toalett.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Toalett
Separat toalett.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan med källarplan
Ventilation
A/C och takfläktar
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 1-lags 4mm stopsol glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Hus till salu i engelsk kolonialstil i ett vackert parkområde i Hua Hin, granne med golklubben Black Mountain. Tvåvånings parhus om 200 m2 inkl. 4 stenlagda terrasser, med thai-inspirerad design och arkitektur i ett resortområde omgiven av mango, kokosnöt och papaya m. m. Omgiven av exotiska träd och växter med daglig underhåll av trädgårdsarbetare. Huset har air-condition och fläktar i alla rum. Elsystem med säkerhetsanordning. Värdeskåp förankrat i väggen. Utomhusbelysningar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 436 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Avgift per månad: 2.750;- SEK (inkl. transfer, rengöring av pooler, tennisbana, gym, trädgårdsarbete, tillgång till restaurang på området, bevakning, bemannad informationscenter/reception m m).

På resortområdet finns tillgång till flera olika pooler, tennisbana, informationscenter och reception, restaurang, gym, spa-anläggning m. m.

Området har bevakning och daglig transfer t/r med minibuss till Hua Hin C och en stor butiksgalleria.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Parhus

Mango Spa, Hua Hin
Hua Hin

Pris:
795 000 SEK
Antal rum:
4
Boarea:
110 m2
Tomtarea:
436 m2
Ref.nr
CCHTPH263

Dela

Till toppen