En fin 2-rumslägenhet på Sinclair Road - tunnelbana 250 m bort

En fin 2-rumslägenhet på fjärde våningen av fyra våningar i ett viktorianskt Townhouse. Lägenheten är renoverad och i gott skick. Lägenheten består av entré, ett vardagsrum med utgång till en balkong med österläge, separat fullt utrusat modernt inrett kök, ett rymligt sovrum och ett badrum. Lägenheten har mycket inflöde av naturligt ljus. Ett perfekt första gången köp i London eller som ren investering. Endast 250 meter till Kensington (Olympia) tunnelbanestation. Kontakta oss för att köpa lägenhet Hammersmith och i Storlondon, "Greater London". Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Storlondon, "Greater London".

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
36.6 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten är renoverad och i gott skick. Lägenheten består av entré, ett vardagsrum med utgång till en balkong med österläge, separat fullt utrusat modernt inrett kök, ett rymligt sovrum och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett helkaklat badrum med badkar.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns ej
Allmänt
En fin 2-rumslägenhet på fjärde våningen av fyra våningar i ett viktorianskt Townhouse. Lägenheten är renoverad och i gott skick. Lägenheten består av entré, ett vardagsrum med utgång till en balkong med österläge, separat fullt utrusat modernt inrett kök, ett rymligt sovrum och ett badrum. Lägenheten har mycket inflöde av naturligt ljus. Ett perfekt första gången köp i London eller som ren investering. Endast 250 meter till Kensington (Olympia) tunnelbanestation.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 4 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Freehold.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bara 18 minuter från Covent Garden och 20 minuter till Bank från Shepherds Bush Central Line Station kombinerar Hammersmith pulsen i stadslivet med lugnet vid Themsen. Hem till två av huvudstadens största musik- och komediarenor, är Hammersmith också perfekt placerad för alla er som gillar att fly staden för renare mark och luft.
Kommunikation
250 meter till Kensington (Olympia) tunnelbanestation.
Närservice
Lägenheten ligger mot Olympia slutet av Sinclair Road, nära korsningen med Hofland Road. Platsen är idealisk för Brook Greens många bekvämligheter, som inkluderar några fantastiska pubar, affärer och restauranger, medan Kensington High Street ligger också inom räckhåll. De närmaste tunnelbanestationerna finns på Kensington Olympia, West Kensington, Hammersmith och Shepherds Bush.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Sinclair Road, Brook Green
Hammersmith, London

Pris:
410 000 GBP
Antal rum:
2
Boarea:
36.6 m2
Ref.nr
CHA170059

Dela

Till toppen