3-rumslägenhet på Hammersmith Grove - tunnelbana 500 m bort

En tip top 3-rumslägenhet på andra våningen på vackra trädkantade gatan Hammersmith Grove i Hammersmith. I ett vackert rödteglat viktorianskt Townhouse. Lägenheten består av entré, vardagsrum med matsal och vacker öppen spis, fullt utrustat kök, två sovrum och ett badrum. 500 meter till Goldhawk Road tunnelbanestation norrut och 600 meter Hammersmith tunnelbanestation rakt söderut. Kontakta oss för att köpa lägenhet Hammersmith och i Storlondon, "Greater London". Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Storlondon, "Greater London".

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
55 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av entré, vardagsrum med matsal och vacker öppen spis, fullt utrustat kök, två sovrum och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett helkaklat badrum med badkar.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 3, hiss finns ej
Allmänt
En tip top 3-rumslägenhet på andra våningen på vackra trädkantade gatan Hammersmith Grove i Hammersmith. I ett vackert rödteglat viktorianskt Townhouse. Lägenheten består av entré, vardagsrum med matsal och vacker öppen spis, fullt utrustat kök, två sovrum och ett badrum. 500 meter till Goldhawk Road tunnelbanestation norrut och 600 meter Hammersmith tunnelbanestation rakt söderut.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Freehold.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bara 18 minuter från Covent Garden och 20 minuter till Bank från Shepherds Bush Central Line Station kombinerar Hammersmith pulsen i stadslivet med lugnet vid Themsen. Hem till två av huvudstadens största musik- och komediarenor, är Hammersmith också perfekt placerad för alla er som gillar att fly staden för renare mark och luft.
Kommunikation
500 meter till Goldhawk Road tunnelbanestation norrut och 600 meter Hammersmith tunnelbanestation rakt söderut.
Närservice
Lägenheten ligger mitt i den trädkantade Hammersmith Grove, nära dess korsning med Richford Street. En rad lokala butiker, pubar och restauranger finns på Hammersmith Grove och i Brackenbury Village, medan ett mer omfattande utbud finns på Hammersmith och Westfield London. Utmärkt transportförbindelser ligger också inom räckhåll på Hammersmith Broadway och Shepherds Bush.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Hammersmith Grove, London
Hammersmith, London

Pris:
599 950 GBP
Antal rum:
3
Boarea:
55 m2
Ref.nr
CHA170224

Dela

Till toppen