3-rumslägenhet på Netherwood Road - tunnelbana 350 m bort

En tip top 3-rumslägenhet på andra våningen av tre våningar i ett viktorianskt Townhouse på norra delen av Netherwood Road i Brook Green, Hammersmith. En helrenoverad lägenhet i extremt bra skick. Lägenheten består av entré, vardagsrum och matsal halvt öppet mot det fullt utrustade och modernt inredda köket två sovrum och ett badrum. Ett perfekt första gången köp i London eller som ren investering. Endast 350 meter till Shepherds Bush tunnelbanestation. Kontakta oss för att köpa lägenhet Hammersmith och i Storlondon, "Greater London". Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Storlondon, "Greater London".

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
43.8 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av entré, vardagsrum och matsal halvt öppet mot det fullt utrustade och modernt inredda köket två sovrum och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett helkaklat badrum med badkar.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 3, hiss finns ej
Allmänt
En tip top 3-rumslägenhet på andra våningen av tre våningar i ett viktorianskt Townhouse på norra delen av Netherwood Road i Brook Green, Hammersmith. En helrenoverad lägenhet i extremt bra skick.
Lägenheten består av entré, vardagsrum och matsal halvt öppet mot det fullt utrustade och modernt inredda köket två sovrum och ett badrum. Ett perfekt första gången köp i London eller som ren investering. Endast 350 meter till Shepherds Bush tunnelbanestation.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Freehold.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bara 18 minuter från Covent Garden och 20 minuter till Bank från Shepherds Bush Central Line Station kombinerar Hammersmith pulsen i stadslivet med lugnet vid Themsen. Hem till två av huvudstadens största musik- och komediarenor, är Hammersmith också perfekt placerad för alla er som gillar att fly staden för renare mark och luft.
Kommunikation
350 meter till Shepherds Bush tunnelbanestation.
Närservice
Lägenheten ligger mot norra änden av Netherwood Road, idealisk för de många bekvämligheter som erbjuds i inte bara Brook Green, utan också Shepherds Bush. Westfield London ligger inom räckhåll, medan närmaste tunnelbanestationer är Shepherds Bush (Central och Overground lines) och Hammersmith (Piccadilly, District, Hammersmith & City och Circle lines).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Netherwood Road, Brook Green
Hammersmith, London

Pris:
550 000 GBP
Antal rum:
3
Boarea:
43.8 m2
Ref.nr
CHA170675

Dela

Till toppen