En imponerande fristående större exklusiv viktoriansk villa

En imponerande fristående större exklusiv renoverad villa i viktoriansk stil på Woodlands Road i Barnes idealiskt för landälskare och hundvandrare med Richmond Park i närheten. Belägen i slutet av en av Barnes mest prestigefyllda bostadsområden på en återvändsgata. En betydande och imponerande dubbelfrontad viktoriansk större villa. Vacker välskött parktomt. Med stor uppfarten med parkeringsplats för flera bilar. Huset har omsorgsfullt underhållits och erbjuder en mängd ursprungliga detaljer i kombination med ny stilren inredning som harmonerar med husets ursprungliga detaljer. Kontakta oss för att köpa hus i Barnes och Storlondon, "Greater London". Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Storlondon, "Greater London".

Interiör

Antal rum:
11 rum varav 8 sovrum
Boarea
437.2 m2
Rumsbeskrivning
Entréhall som leder till ett öppet vardagsrum med ett stort karmfönster, eldstäder, ett utsmyckat tak och franska fönster som leder till det stora uterummet med golvvärme.

Entréhallen leder också till en separat matsal, ett rum med vinkällare och det rymliga köket med AGA-spis och färgglad kakel. I ett hörn av köket är dörren till tvättstugan och köket öppnar även upp mot i det stora uterummet.

På andra våningen finns Master bedroom, som består av två sammansatta stora rum och ett modernt badrum med dusch, ett sovrum som för närvarande används som kontor och en gästsvit med eget duschrum.

Trappan leder till en halvvåning med ett förråd och på tredje våningen finns hall, fyra stora sovrum (ett med badrum och duschrum) och ett familjebadrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En imponerande fristående större exklusiv renoverad villa i viktoriansk stil på Woodlands Road i Barnes idealiskt för landälskare och hundvandrare med Richmond Park i närheten. Belägen i slutet av en av Barnes mest prestigefyllda bostadsområden på en återvändsgata. En betydande och imponerande dubbelfrontad viktoriansk större villa. Vacker välskött parktomt. Med stor uppfarten med parkeringsplats för flera bilar. Huset har omsorgsfullt underhållits och erbjuder en mängd ursprungliga detaljer i kombination med ny stilren inredning som harmonerar med husets ursprungliga detaljer.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 785 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Uppväxt parkliknande trädgård. Trädgården sveper runt villan. Det finns en stor terrass och gräsmatta och stora grandiosa träd och buskar. Det stora uterummet har en underbara utsikt över trädgården.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Freehold.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Barnes är känd för sin småstadskänsla, restauranger, kaféer, dammar, öppnar utrymmen, Våtmarkdjurliv, naturreservat och utmärkta skolor. Det finns två tågstationer i området - Barnes och Barnes Bridge. Över Themsen via Hammersmith Bridge, finns extra omfattande utbud av shopping och tillgång till Piccadilly, Hammersmith & City och Circle Line tunnelbanestationer.
Kommunikation
För pendlare erbjuds Barnes Station och Barnes Bridge Station med en frekvent service till Waterloo station. Motorvägen A4 ger tillgång till Heathrow och centrala London. Det finns också goda bussförbindelser som betjänar Putney, Richmond och Hammersmith som alla har tunnelbana.
Närservice
Belägen utanför Vine Road nära cricket pitch, i slutet av en främre väg med tillgång till Barnes tågstation och härmed centrala London och Heathrow via A4 och M4.

Det finns utmärkta affärer och restauranger och kaféer i området med Waitrose och Sainsburys filialer, samt många delikatessaffärer.

Det finns utmärkta lokala skolor inklusive St Pauls och Ibstock Place med East Sheen och Thomson House grundskolor.

För sport och hålla passform entusiaster, The Roehampton Club och LTA National Center ligger i närheten. Bank of England Club, Rosslyn Park Rugby Club och Richmond Park ligger också i närheten

Det finns utmärkta skolor i Barnes och speciellt St Pauls, Harrodian, Svenska skolan och Ibstock Place School. För yngre elever finns Colet Court, St Osmunds och Barnes Primary. Svenska skolans hemsida: https://swedishschool.org.uk.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Woodlands Road, Barnes
Barnes, London

Pris:
5 400 000 GBP
Antal rum:
11
Boarea:
437.2 m2
Tomtarea:
785 m2
Ref.nr
CBA140105

Dela

Till toppen