Ett smakfullt moderniserat parhus i tre plan med fin trädgård

Ett smakfullt moderniserat parhus i tre plan med fin trädgård i Priests Bridge, Barnes nära utmärkta transportförbindelser och lokala skolor. Denna fastighet ligger nära affärer och restauranger på White Hart Lane. Barnes tågstation ligger precis runt hörnet. Mycket smakfullt renoverat och inrett. Hela fem sovrum i detta hus. Kontakta oss för att köpa hus i Barnes och Storlondon, "Greater London". Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Storlondon, "Greater London".

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 5 sovrum
Boarea
125.6 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen är ljus med ett öppet vardagsrum som öppnar upp till ett uterum med access till den avskilda och nyligen anlagda trädgården. Det finns ett modernt kök och familebadrum och ett tvättstuga. Det finns möjlighet att ytterligare förlänga (med förbehåll för gällande byggrättigheter) om ytterligare boarea krävs.

En halvtrappa upp ytterdörren som leder till arbetsrummet och sovrummet och yttreligare trappan upp still Master bedroom med eget duschrum. Det finns ytterligare ett sovrum med fmed reducerad höjd som för närvarande används som barnens lekrum. Översta våningen har ett dsovrum med eget duschrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 3-plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Ett smakfullt moderniserat parhus i tre plan med fin trädgård i Priests Bridge, Barnes nära utmärkta transportförbindelser och lokala skolor. Denna fastighet ligger nära affärer och restauranger på White Hart Lane. Barnes tågstation ligger precis runt hörnet. Mycket smakfullt renoverat och inrett. Hela fem sovrum i detta hus.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 78 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Tomtbeskrivning
Insynsskyddad trädgård i absolut perfekt skick med nylagd gräsmatta, med stor terrass, samt en främre mindre trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Freehold.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Barnes är känd för sin småstadskänsla, restauranger, kaféer, dammar, öppnar utrymmen, Våtmarkdjurliv, naturreservat och utmärkta skolor. Det finns två tågstationer i området - Barnes och Barnes Bridge. Över Themsen via Hammersmith Bridge, finns extra omfattande utbud av shopping och tillgång till Piccadilly, Hammersmith & City och Circle Line tunnelbanestationer.
Kommunikation
För pendlare erbjuds Barnes Station och Barnes Bridge Station med en frekvent service till Waterloo station. Motorvägen A4 ger tillgång till Heathrow och centrala London. Det finns också goda bussförbindelser som betjänar Putney, Richmond och Hammersmith som alla har tunnelbana.
Närservice
Denna fastighet ligger nära affärer och restauranger på White Hart Lane. För pendlaren finns bussar i närheten av att ge tillgång till Richmond, Hammersmith och Putney, som erbjuder tunnelbanestationer och köpcentrum. Barnes tågstation ligger precis runt hörnet och detta ger tillgång till staden via Waterloo Station.

Idrottsanläggningar finns i överflöd med den berömda Richmond Park i närheten, liksom Roehampton Club och The Bank of England.

Det finns utmärkta skolor i Barnes och speciellt St Pauls, Harrodian, Svenska skolan och Ibstock Place School. För yngre elever finns Colet Court, St Osmunds och Barnes Primary. Svenska skolans hemsida: https://swedishschool.org.uk.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Parhus

Priests Bridge, Barnes
Barnes, London

Pris:
999 999 GBP
Antal rum:
6
Boarea:
125.6 m2
Tomtarea:
78 m2
Ref.nr
CBA160121

Dela

Till toppen