Ett klassiskt Edwardianskt Townhouse i 3 plan, ett hörnradhus

Ett klassiskt Edwardianskt Townhouse i 3 plan, ett hörnradhus i Priory Gardens, Barnes. Ett attraktiv hus med tre sovrum, vardagsrum och matsal, uterum, två badrum, samt en insynsskyddad trädgård med stor terrass i ett lugnt och bekvämt bostadsområde. Detta charmiga, fridfulla, Edwardianska familjehus har varit föremål för en omtänksam renovering med bibehållen karaktär av den arkitektoniska Edwardianska stilen och tidsepoken. Kontakta oss för att köpa hus i Barnes och Storlondon, "Greater London". Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Storlondon, "Greater London".

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
104.6 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen består av en ljus och rymlig hall som leder till ett genomgående vardagsrum och matsal med två eldstäder och ett karmfönster. På baksidan av vardagsrummet finns franska fönster som leder till vinterträdgården med utsikt över den härliga och avskilda uteplatsen och mindre trädgården.

Dessutom leder hallen till det lyxiga köket med inbyggda apparater och utrymme för tvättmaskin och gott om förvaringsutrymmen.

På andra våningen finns en ljus hall med access till ett stort sovrum på framsidan med inbyggda garderober och öppen spis, det andra sovrummet och det ljusa badrummet med golv till tak med marmorplattor och väggspeglar.

Det finns en spiraltrappa som leder till tredje våningen med ett stort sovrum med eget duschrum och takfläktar.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Ett klassiskt Edwardianskt Townhouse i 3 plan, ett hörnradhus i Priory Gardens, Barnes. Ett attraktiv hus med tre sovrum, vardagsrum och matsal, uterum, två badrum, samt en insynsskyddad trädgård med stor terrass i ett lugnt och bekvämt bostadsområde. Detta charmiga, fridfulla, Edwardianska familjehus har varit föremål för en omtänksam renovering med bibehållen karaktär av den arkitektoniska Edwardianska stilen och tidsepoken.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Tomtbeskrivning
Insynsskyddad trädgård med stor terrass och mindre trädgård, samt en främre trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Freehold.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Barnes är känd för sin småstadskänsla, restauranger, kaféer, dammar, öppnar utrymmen, Våtmarkdjurliv, naturreservat och utmärkta skolor. Det finns två tågstationer i området - Barnes och Barnes Bridge. Över Themsen via Hammersmith Bridge, finns extra omfattande utbud av shopping och tillgång till Piccadilly, Hammersmith & City och Circle Line tunnelbanestationer.
Kommunikation
För pendlare erbjuds Barnes Station och Barnes Bridge Station med en frekvent service till Waterloo station. Motorvägen A4 ger tillgång till Heathrow och centrala London. Det finns också goda bussförbindelser som betjänar Putney, Richmond och Hammersmith som alla har tunnelbana.
Närservice
Beläget i ett lugnt bostadsområde nära busslinjerna på Upper Richmond Road och Barnes Station som ger tillgång till staden via Waterloo.
Det finns utmärkta affärer och restauranger och kaféer i området med en Waitrose och en Sainsburys samt en delikatess. Det finns utmärkta lokala skolor, inklusive St Pauls och Ibstock Place och East Sheen och Thomson House Primary Schools. För sportentusiaster finns Roehampton och Bank of England Clubs med Richmond Park och erbjuder ett stort grönt utrymme i närheten.

Det finns utmärkta skolor i Barnes och speciellt St Pauls, Harrodian, Svenska skolan och Ibstock Place School. För yngre elever finns Colet Court, St Osmunds och Barnes Primary. Svenska skolans hemsida: https://swedishschool.org.uk.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Priory Gardens, Barnes
Barnes, London

Pris:
995 000 GBP
Antal rum:
5
Boarea:
104.6 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CBA170083

Dela

Till toppen