Ett klassiskt viktorianskt Townhouse i hjärtat av Barnes

Ett klassiskt viktorianskt Townhouse i hjärtat av Barnes på Cleveland Road, Barnes, bara några få gator från High street, ankdammen i centrum och transportförbindelser. Ett hus i perfekt skick med stort öppet vardagsrum med öppen spis och en matsalsdel, nyare inrett kök, två sovrum och ett större badrum, samt insynsskyddad trädgård med stor terrass och tillhörande förråd. Kontakta oss för att köpa hus i Barnes och Storlondon, "Greater London". Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Storlondon, "Greater London".

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
73.8 m2 + 4.8 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerat ombonat hus bestående av: På bottenvåningen entré och rymligt vardagsrum med öppen spis och matsalsdel, ett fullt utrusdat kök med utgång till den insynsskyddae trädgården med stor terarss om 28 m2. Det finns även ett förråd på tomten om 4,8 m12. På övre våningen en övre hall, Master bedroom, ett andra sovrum och ett stort badrum med badkar.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum med badkar.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Ett klassiskt viktorianskt Townhouse i hjärtat av Barnes på Cleveland Road, Barnes, bara några få gator från High street, ankdammen i centrum och transportförbindelser. Ett hus i perfekt skick med stort öppet vardagsrum med öppen spis och en matsalsdel, nyare inrett kök, två sovrum och ett större badrum, samt insynsskyddad trädgård med stor terrass och tillhörande förråd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 78 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Tomtbeskrivning
Insynsskyddad trädgård med stor terrass och tillhörande förråd.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Freehold.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Barnes är känd för sin småstadskänsla, restauranger, kaféer, dammar, öppnar utrymmen, Våtmarkdjurliv, naturreservat och utmärkta skolor. Det finns två tågstationer i området - Barnes och Barnes Bridge. Över Themsen via Hammersmith Bridge, finns extra omfattande utbud av shopping och tillgång till Piccadilly, Hammersmith & City och Circle Line tunnelbanestationer.
Kommunikation
För pendlare erbjuds Barnes Station och Barnes Bridge Station med en frekvent service till Waterloo station. Motorvägen A4 ger tillgång till Heathrow och centrala London. Det finns också goda bussförbindelser som betjänar Putney, Richmond och Hammersmith som alla har tunnelbana.
Närservice
Huset är beläget nära Barnes Pond och transportförbindelser.

Barnes är känd för sin byatmosfär, restauranger, kaféer, dammar och "Wetland Wildlife Nature Reserve".

Det finns utmärkta skolor i Barnes och speciellt St Pauls, Harrodian, Svenska skolan och Ibstock Place School. För yngre elever finns Colet Court, St Osmunds och Barnes Primary. Svenska skolans hemsida: https://swedishschool.org.uk.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Cleveland Road, Barnes
Barnes, London

Pris:
850 000 GBP
Antal rum:
3
Boarea:
73.8 m2
Biarea:
4.8 m2
Tomtarea:
78 m2
Ref.nr
CBA160103

Dela

Till toppen