Rymlig 3-rums etagevåning till salu centralt i efterfrågade Barnes, London

Rymlig 3-rums etagevåning till salu centralt i efterfrågade Barnes, London. En nyrenoverad lyxig lägenhet i två plan med spännande planlösning i ett populärt läge i Barnes Village. Denna lägenhet renoverades för några år sedan för att inkludera ett nytt kök och duschrum, nymonterade tvåglasfönster och nya heltäckningsmattor. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Barnes och Storlondon, "Greater London". Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Storlondon, "Greater London".

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
75 m2
Rumsbeskrivning
3-rumslägenhet i två plan bestående av: Den första våningen består av två sovrum, kök och duschrum.
Trappor leder till andra våningen: rymligt vardagsrum med fönsteralkov.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 0, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Barnes är känd för sin småstadskänsla, restauranger, kaféer, dammar, öppnar utrymmen, Våtmarkdjurliv, naturreservat och utmärkta skolor. Det finns två tågstationer i området - Barnes och Barnes Bridge. Över Themsen via Hammersmith Bridge, finns extra omfattande utbud av shopping och tillgång till Piccadilly, Hammersmith & City och Circle Line tunnelbanestationer.
Närservice
Beläget i ett lugnt bostadsområde nära busslinjerna på Upper Richmond Road och Barnes Station som ger tillgång till staden via Waterloo.
Det finns utmärkta affärer och restauranger och kaféer i området med en Waitrose och en Sainsburys samt en delikatess. Det finns utmärkta lokala skolor, inklusive St Pauls och Ibstock Place och East Sheen och Thomson House Primary Schools. För sportentusiaster finns Roehampton och Bank of England Clubs med Richmond Park och erbjuder ett stort grönt utrymme i närheten.

Det finns utmärkta skolor i Barnes och speciellt St Pauls, Harrodian, Svenska skolan och Ibstock Place School. För yngre elever finns Colet Court, St Osmunds och Barnes Primary. Svenska skolans hemsida: https://swedishschool.org.uk.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Barnes, London
Barnes, London

Pris:
699 000 GBP
Antal rum:
3
Boarea:
75 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CBA180040

Dela

Till toppen