Rymligt radhus till salu centralt i efterfråde Barnes, London

Rymligt radhus till salu centralt i efterfrågade Barnes, London. Rymligt radhus till salu centralt i Barnes, London. Trevligt radhus beläget i en lugn återvändsgränd i hjärtat av Barnes Village. Det ligger nära stationen och centrum vilket gör det till ett attraktivt köp. Kontakta oss för att köpa hus i Barnes och Storlondon, "Greater London". Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Storlondon, "Greater London".

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
125 m2
Rumsbeskrivning
Radhus i 3-plan bestående av:
Bottenvåningen består av ett rum som skulle lämpa sig för att vara ett kontor eller ett fjärde sovrum, en garderob och det fullt utrustade köket frukostrummet. Köket/frukostrummet har altandörrar som vetter mot den generösa trädgården.
På andra våningen hittar du vardagsrummet med franska fönster mot en balkong med utsikt över trädgården, det första av sovrummen med inbyggd garderob och ett badrum.
På tredje våningen finns ytterligare två sovrum med garderober och ett duschrum.
Trädgård med terrasser och trädgårdsskjul samt egen parkering framför huset.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plans radhus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övriga byggnader

Trädgårdsskjul.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Barnes är känd för sin småstadskänsla, restauranger, kaféer, dammar, öppnar utrymmen, Våtmarkdjurliv, naturreservat och utmärkta skolor. Det finns två tågstationer i området - Barnes och Barnes Bridge. Över Themsen via Hammersmith Bridge, finns extra omfattande utbud av shopping och tillgång till Piccadilly, Hammersmith & City och Circle Line tunnelbanestationer.
Närservice
Beläget i ett lugnt bostadsområde nära busslinjerna på Upper Richmond Road och Barnes Station som ger tillgång till staden via Waterloo.
Det finns utmärkta affärer och restauranger och kaféer i området med en Waitrose och en Sainsburys samt en delikatess. Det finns utmärkta lokala skolor, inklusive St Pauls och Ibstock Place och East Sheen och Thomson House Primary Schools. För sportentusiaster finns Roehampton och Bank of England Clubs med Richmond Park och erbjuder ett stort grönt utrymme i närheten.

Det finns utmärkta skolor i Barnes och speciellt St Pauls, Harrodian, Svenska skolan och Ibstock Place School. För yngre elever finns Colet Court, St Osmunds och Barnes Primary. Svenska skolans hemsida: https://swedishschool.org.uk.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Barnes, London
Barnes, London

Pris:
1 250 000 GBP
Antal rum:
5
Boarea:
125 m2
Tomtarea:
50 m2
Ref.nr
CBA210047

Dela

Till toppen