Renoverad 3-rumslägenhet i Viktoriansk villa till salu i Barnes, London

Renoverad 3-rumslägenhet i Viktoriansk villa till salu i Barnes, London. En lyxig lägenhet på första våningen med två sovrum på den soliga sidan av en imponerande viktoriansk herrgård med gemensam trädgård och garage. Fastigheten är inhägnad och har elektriska grindar. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Barnes och Storlondon, "Greater London". Vi har ett stort utbud av lägenheter och hus i hela Storlondon, "Greater London".

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
70 m2
Rumsbeskrivning
3-rumslägenhet bestående av: hall som leder till den privata ingången till lägenheten som har ett förrådsskåp och leder till vardagsrummet med stora fönster med utsikt över trädgården. Dessutom leder hallen till ett kök, ett duschrum och två sovrum med inbyggda garderober.
Gemensam trädgård och eget garage.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlagenhet
Våningsplan
1 av 2, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Barnes är känd för sin småstadskänsla, restauranger, kaféer, dammar, öppnar utrymmen, Våtmarkdjurliv, naturreservat och utmärkta skolor. Det finns två tågstationer i området - Barnes och Barnes Bridge. Över Themsen via Hammersmith Bridge, finns extra omfattande utbud av shopping och tillgång till Piccadilly, Hammersmith & City och Circle Line tunnelbanestationer.
Närservice
Beläget i ett lugnt bostadsområde nära busslinjerna på Upper Richmond Road och Barnes Station som ger tillgång till staden via Waterloo.
Det finns utmärkta affärer och restauranger och kaféer i området med en Waitrose och en Sainsburys samt en delikatess. Det finns utmärkta lokala skolor, inklusive St Pauls och Ibstock Place och East Sheen och Thomson House Primary Schools. För sportentusiaster finns Roehampton och Bank of England Clubs med Richmond Park och erbjuder ett stort grönt utrymme i närheten.

Det finns utmärkta skolor i Barnes och speciellt St Pauls, Harrodian, Svenska skolan och Ibstock Place School. För yngre elever finns Colet Court, St Osmunds och Barnes Primary. Svenska skolans hemsida: https://swedishschool.org.uk.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Lonsdale Road, Barnes, London
Barnes, London

Pris:
550 000 GBP
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CBA210021

Dela

Till toppen