Fin studiolägenhet till salu på Stamford Brook Avenue, London.

Fin studiolägenhet till salu på Stamford Brook Avenue, London. En mycket välpresenterad, modern och ljus studiolägenhet i Stamford Brook, på första våningen i en vacker tidstypisk byggnad. Stamford Brook Avenue ligger en kort promenad till affärer, barer och bekvämligheter på Chiswick High Road, medan transportförbindelser till Stamford Brooks tunnelbanestation (District Line) ligger inom några få minuters promenad. Med Stamford Brook Common och Ravenscourt Park endast en kort promenad bort är läget verkligen oöverträffat. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Chiswick och i Storlondon, "Greater London". Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Storlondon, "Greater London".

Interiör

Antal rum:
1 rum
Boarea:
13 m2
Rumsbeskrivning
Boendet består av ett studiorum i öppen planlösning med trägolv, köksdel som har induktionshäll, tvättmaskin och modernt badrum med dusch över badkaret.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
1 av 4, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Renoverat.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Chiswick är ett distrikt i västra London, England. Det innehåller Hogarth's House, det tidigare residenset för den engelska 1700-talskonstnären William Hogarth, Chiswick House, en neo-palladiansk villa som anses vara en av de finaste i England; och Fuller's Brewery, Londons största och äldsta bryggeri. I en slingrande av Themsen som används för tävlings- och fritidsrodd, med flera roddklubbar på flodstranden, är målposten för Boat Race strax nedströms om Chiswick Bridge.

Stamford Brook är en Londons tunnelbanestation på den östra kanten av Chiswick i västra London. Stationen betjänas av District line och ligger mellan Ravenscourt Park och Turnham Green stationer. Huvudentrén ligger på Goldhawk Road (A402) med en sekundär ingång på Prebend Gardens. Det är i Travelcard Zone 2. Stationen har fått sitt namn från Stamford Brook, en biflod till Themsen som nu till övervägande del är underjordisk. Piccadillylinjen använder de inre spåren, men stannar inte här förutom vid sällsynta tillfällen
Kommunikation
Stamford Brook tunnelbanestation.
Närservice
Chiswick har all service, pubar, restauranger, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Stamford Brook Avenue, London

Pris:
200 000 GBP
Antal rum:
1
Boarea:
13 m2
Ref.nr
CHI210189

Dela

Till toppen