3-rumslägenhet till salu i Ocean Wiew Torviscas Altos

3-rumslägenhet med havsutsikt till salu i Ocean Wiew Torviscas Altos. Lägenheten säljes möblerad och med vitvaror. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Teneriffa. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Teneriffa.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
65 m2
Rumsbeskrivning
3-rumslägenhet bestående av hall, kombinerat vardagsrum/matplats/kök, två sovrum, ett badrum. Stor ljus terrass med havsutsikt.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 6, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
San Eugenio Alto ligger på en vacker höjd nära några av de populäraste sevärdheterna och städerna i söder. Invånare i San Eugenio Alto har en utmärkt närhet till populära platser i närheten, men likväl avskärmad från liv och rörelse. Även om området är mycket bekvämt beläget, bara en kort bilresa från kusten och nära Puerto Colon, Siam Park, Siam Mall, Playa de las Americas och Los Cristianos, är det också tillräckligt långt borta från folkmassor. I San Eugenio Alto kan man njuta av ett lugnt liv, vilket gör det helt perfekta att tillbringa lite kvalitetstid med familje, som att koppla av i sin trädgård, poolen eller ha en grillfest. De flesta av fastigheterna i området ger en otrolig utsikt över det unika ölandskapet med otroliga raviner, de livliga städerna Los Cristianos och Playa De Las Americas och sedan ut till stränderna och fantastiska Atlanten. Man kan till och med njuta av utsikten ut mot grannön La Gomera och se några absolut sublima solnedgångar, när solen sjunker under horisonten ut mot havet. Med en sådan vy lär man förmodligen vara mer utomhus än inomhus.
Närservice
Nära till shoppingcenter och vattenparker.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

San Eugenio Alto
Teneriffa

Pris:
138 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
65 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHTM0734

Dela

Till toppen