Rymlig 2-rumslägenhet till salu i efterfrågade Chayofa Country Club

Rymlig 2-rumslägenhet till salu i efterfrågade Chayofa Country Club. Komplexet har en av de största lägenheterna på Teneriffa. Det är endast 5 minuter med bil till Los Cristianos. Bra pris och möjlighet att hyra genom administrationen på området eller på egen hand. Perfekt som investering. Kontakta oss för att köpa hus på Teneriffa. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Teneriffa.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea:
45 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av hall, stort vardagsrum och pentry, ett sovrum med inbyggda garderober och ett badrum, samt en stor terrass.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 4, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Chayofa Country Club ligger i det exklusiva bostadsområdet Chayofa, bara några få minuters bilresa från Los Cristianos, Las Americas och Costa Adeje. Komplexet har en mycket avslappnad avslappnad atmosfär, men det är bara 5 minuter med buss från de största orterna.

Chayofa Country Club har en stor poolbar med lounge som serverar drycker, snacks och frukost med sittplatser vid poolen. På kvällen öppnas den populära "El Restaurant" som serverar både för lokalbefolkningen och boende inne på området.

Det största poolområdet är rymligt och attraktivt med trevliga omgivande trädgårdar. Förutom jacuzzin och en separat liten barnpool finns det ett härligt avkopplingsområde med soffor och parasoller.
Närservice
Om det lokala köket och traditioner står högt på din "att göra" -lista, kommer du att bli glad över den lilla staden La Camella. Det är bara 2 minuters bilresa bort och erbjuder traditionella spanska butiker, tapasbarer och restauranger.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Chayofa Country Club, Arona
Teneriffa

Pris:
99 950 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
45 m2
Antal sovrum:
1
Ref.nr
CCHTM0733

Dela

Till toppen