Modern helt nybyggd villa med infinitypool till salu i Bonaire, Alcúdia

Modern helt nybyggd villa med infinitypool till salu i Bonaire, Alcúdia. Boarea om 205 m2 byggd på en tomt om 380 m2. Huset har 4 sovrum, fullt utrustat kök, ett garage, infinitypool, trädgård med terrasser, luftkonditionering och förinstallation för cemtralvärme, samt förvaring. Villan är på 2 våningar med källarplan. Med dubbel isolerglasfönster med Climalit termisk och akustisk isolering. Villan har ett garage för 2 bilar eller mer och med tillräckligt med lagringsplats. Kontakta oss för att köpa hus på Mallorca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Mallorca.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
205 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen med entréhall, ett vardagsrum öppet mot köket, två sovrum med plats för vardera dubbelsäng, ett badrum och ytterligare ett badrum. Övre våningen består av Master bedroom med eget badrum och två terrasser med havsutsikt. I källaren i huset hittar vi tvättstugan, ett servicebadrum och ytterligare ett dubbelrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare och garage
Byggnadsår
2019
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 380 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrasser

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Alcúdia är en stad och kommun på norra delen av Mallorca i Spanien. Hela kommunen hade 17 435 invånare i början av år 2007. Huvudorten hade vid samma tidpunkt 6 348 invånare, och inom kommunen ligger även de nästan lika stora orterna Platja d'Alcúdia (4 999 invånare) och Port d'Alcúdia (4 592 invånare). Huvuddelen av stadens turisthotell befinner sig i Port d'Alcúdia och Platja d'Alcúdia utmed den 14 kilometer långa strand som sträcker sig till Can Picafort. I Alcúdia finns en välbevarad men levande gammal stadsdel som omges av en medeltida stadsmur. Den gamla staden är känd för sin marknad som traditionsenligt går av stapeln på tisdagar och söndagar hela året. Området innanför stadsmurarna är också känt för sina restauranger, tavernor och bistron som visserligen inte är så stora men där fokus ligger på riktigt god vällagad mat. I Port d'Alcúdia cirkulerar livet kring marinan som ligger där stranden slutar. På det stora torget vid marinan ligger caféer och restauranger av blandad kvalitet och här samlas turister och besökare framför allt på sommarkvällarna. Stranden sträcker sig från marinan vidare mot Can Picafort. Ungefär halvvägs byter området namn och kallas för Platja de Muro. Det området tillhör inte Alcúdias kommun utan Muro. Innan stranden når Can Picafort passerar den igenom det skyddade våtlandskapet S'Abufera känt för sitt fågelliv.
Närservice
Alcúdia har all service du kan behöva och en hel del handelshamnar, golfbanor, ett stort fritids- och shoppingområde.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Alcúdia
Mallorca

Pris:
798 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
205 m2
Tomtarea:
380 m2
Ref.nr
CCSMC1600

Dela

Till toppen