En mycket ljus villa med pool till salu i Pollença

En mycket ljus villa med pool till salu i Pollença. Huset har en boarea om 239 m2 och ligger på en tomt om 4 097 m2. Huset har tre sovrum, varav Master bedroom och ligger på översta våningen, ett badrum och en utomhusdusch bredvid den privata poolen, plus en öppen spis i vardagsrummet, luftkonditionering och värme, fullt utrustat kök, två terrasser, ett garage , stora gröna områden, solterrass, grill, tvätt och en vacker pool på 9 meter x 4 meter. Kontakta oss för att köpa hus på Mallorca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Mallorca.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
239 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad villa besående av hall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum, två badrum och yttre terrasser.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4 097 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrasser

Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Port de Pollença är en ort på Mallorca i Spanien. Den ligger i provinsen Illes Balears och regionen Balearerna, i den östra delen av landet, 600 km öster om huvudstaden Madrid. Port de Pollença ligger 7 meter över havet och antalet invånare är 6 596.

Terrängen runt Port de Pollença är huvudsakligen kuperad, men söderut är den platt. Havet är nära Port de Pollença åt nordost. Den högsta punkten i närheten är 324 meter över havet, 1,4 km norr om Port de Pollença. Närmaste större samhälle är Alcúdia, 6,9 km sydost om Port de Pollença. I trakten runt Port de Pollença finns ovanligt många namngivna halvöar.

Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C och den kallaste är februari, med 8 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 743 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 181 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 11 mm nederbörd.
Närservice
Port de Pollença har all service när du behöver; läkarvård, skolor, mataffär, dagis, marknader, butiker, modeaffärer, företag, restauranger, utflykter osv, osv. Vill man sporta finns möjlighet att segla, spela golf, stavgång, promenera, motorsporter, vandra och gym. Dessutom finns hav och strand alldeles nära.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Port de Pollença
Mallorca

Pris:
650 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
239 m2
Tomtarea:
4 097 m2
Ref.nr
CCSMC1562

Dela

Till toppen