Pittoresk 2-plansvilla med pool och separat gästlägenhet till salu i Campanet

Pittoresk 2-plansvilla med pool och separat gästlägenhet till salu i Campanet. Perfekt läge 20 minuter från Palma och 20 minuter till de norra stränderna. Kontakta oss för att köpa hus på Mallorca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Mallorca.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea:
290 m2
Rumsbeskrivning
2-plansvilla bestående av hall, flera vardagsrum, kök, fyra sovrum, tre badrum. Separat gästlägenhet bestående av hall, vardagsrum, pentry, ett sovrum och ett badrum. Flera terrasser, trädgård och pool.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 340 m2
Typ:
Trädgård och pool med terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Campanet är en kommunhuvudort på Mallorca i Spanien. Campanet ligger i provinsen Illes Balears och regionen Balearerna, i den östra delen av landet, 600 km öster om huvudstaden Madrid. Campanet ligger 132 meter över havet och antalet invånare är 2 515.

Terrängen runt Campanet är platt åt sydost, men åt nordväst är den kuperad. Den högsta punkten i närheten är Puig de Massanella, 1 365 meter över havet, 10,2 km väster om Campanet. Närmaste större samhälle är Sa Pobla, 5,1 km öster om Campanet. Trakten runt Campanet består till största delen av jordbruksmark. I trakten runt Campanet finns ovanligt många namngivna halvöar.

Medelhavsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 17 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste är februari, med 8 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 743 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 181 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 11 mm nederbörd.
Närservice
I Campanet

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Campanet
Mallorca

Pris:
490 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
290 m2
Tomtarea:
340 m2
Ref.nr
CCSMC1655

Dela

Till toppen