2-plansvilla i Campanet

2-plansvilla i Campanet. 2-plansvilla bestående av hall, 2 vardagsrum, matplats, fullt utrustat kök, 5 sovrum och 2 badrum. Terrass, trädgård med fruktträd. Garage. Villan är i behov av viss renovering. Kontakta oss för att köpa hus på Mallorca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Mallorca.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea
225 m2
Rumsbeskrivning
2-plansvilla bestående av hall, 2 vardagsrum, matplats, fullt utrustat kök, 5 sovrum och 2 badrum. Terrass, trädgård med fruktträd.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plansvilla i Campanet. 2-plansvilla bestående av hall, 2 vardagsrum, matplats, fullt utrustat kök, 5 sovrum och 2 badrum. Terrass, trädgård med fruktträd. Garage. Villan är i behov av viss renovering.

Övriga byggnader

Garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 199 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Terrass samt trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Campanet är en kommunhuvudort på Mallorca i Spanien. Campanet ligger i provinsen Illes Balears och regionen Balearerna, i den östra delen av landet, 600 km öster om huvudstaden Madrid. Campanet ligger 132 meter över havet och antalet invånare är 2 515.

Terrängen runt Campanet är platt åt sydost, men åt nordväst är den kuperad. Den högsta punkten i närheten är Puig de Massanella, 1 365 meter över havet, 10,2 km väster om Campanet. Närmaste större samhälle är Sa Pobla, 5,1 km öster om Campanet. Trakten runt Campanet består till största delen av jordbruksmark. I trakten runt Campanet finns ovanligt många namngivna halvöar.

Medelhavsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 17 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste är februari, med 8 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 743 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 181 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 11 mm nederbörd.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta 3D-vy

1-familjs friliggande villa

Campanet
Mallorca

Pris:
245 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
225 m2
Tomtarea:
199 m2
Ref.nr
CCSMC1439

Dela

Till toppen