Spektakulär historisk Finca med pool och mark i Manacor

Spektakulär 130 hektar finca med en 1575 historisk byggnad, totalrenoverades förra året 1995. Huvudbyggnaden har 4 dubbelrum med eget badrum, hall, vardagsrum, matsal och kök. Förutom denna huvudbyggnad finns ytterligare en med 3 dubbelrum och 2 kompletta badrum för servicepersonal som också ska användas som gästhus. Det finns en annan byggnad vid poolområdet med grill, vingård, ett stort garage och andra byggnader redo att användas för maskiner och förvaring. Fastigheten har också pool, jacuzzi, trädgård och centralvärmesystem. Alla uppbyggnader är upp till 2.250 m2, 990 m2 av dem är bostadsyta, med 130,24 hektar tomt, delvis tillägnad jordbruk och jakt, eftersom tomten har sin egen jaktlicens. Det finns också en stor 5 fordonsparkering. Kontakta oss för att köpa hus på Mallorca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Mallorca.

Interiör

Antal rum:
16 rum varav 7 sovrum
Boarea
990 m2
Rumsbeskrivning
Spektakulär 130 hektar finca med en 1575 historisk byggnad, totalrenoverades förra året 1995. Huvudbyggnaden har 4 dubbelrum med eget badrum, hall, vardagsrum, matsal och kök. Förutom denna huvudbyggnad finns ytterligare en med 3 dubbelrum och 2 kompletta badrum för servicepersonal som också ska användas som gästhus. Det finns en annan uppbyggnad i poolområdet med grill, vingård, ett stort garage och andra byggnader redo att användas för maskiner och förvaring. Det har också pool, jacuzzi, trädgård och centralvärmesystem.

Alla byggnader är upp till 2 250 m2, 990 m2 av dem är bostadsyta, med 130,24 hektar tomt, delvis tillägnad jordbruk och jakt,
eftersom tomten har sin egen jaktlicens. Det finns också en stor 5 fordons parkering.
.
Kök
Två fullt utrustade kök
Badrum
Sju badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Finca
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Spektakulär 130 hektar finca med en 1575 historisk byggnad, totalrenoverades förra året 1995. Huvudbyggnaden har 4 dubbelrum med eget badrum, hall, vardagsrum, matsal och kök. Förutom denna huvudbyggnad finns ytterligare en med 3 dubbelrum och 2 kompletta badrum för servicepersonal som också ska användas som gästhus. Det finns en annan byggnad vid poolområdet med grill, vingård, ett stort garage och andra byggnader redo att användas för maskiner och förvaring. Fastigheten har också pool, jacuzzi, trädgård och centralvärmesystem. Alla uppbyggnader är upp till 2.250 m2, 990 m2 av dem är bostadsyta, med 130,24 hektar tomt, delvis tillägnad jordbruk och jakt, eftersom tomten har sin egen jaktlicens. Det finns också en stor 5 fordonsparkering.

Övriga byggnader

Flertalet byggnader.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1302400 m2
Typ: Trädgård, mark & pool med terrass
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool, stor mark, samt flertalet byggnader.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI) på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Manacor är en ort och kommun på den spanska ön Mallorca. Huvudorten har 25 234 invånare, medan hela kommunen har 35 908. Utöver Manacor är Porto Cristo kommunens största ort med 6 385 invånare. Manacor är även ändstation för Mallorcas järnväg. Rafael Nadals "Rafa Nadal Tennis Academy" ligger i Manacor.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta 3D-vy

1-familjs friliggande villa

Manacor
Mallorca

Pris:
6 500 000 EUR
Antal rum:
16
Boarea:
990 m2
Tomtarea:
1302400 m2
Ref.nr
CCSMC1311

Dela

Till toppen