Parhus i 2-plan i Port d'Alcudia

Parhus i 2-plan i Port d'Alcudia. Huset är i gott skick och består av hall, vardagsrum, matplats, 3 sovrum, kök, 3 badrum. Terrass samt balkong. 1 parkeringsplats. Gemensam pool i området. Kontakta oss för att köpa hus på Mallorca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Mallorca.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
113 m2
Rumsbeskrivning
Parhus bestående av hall, vardagsrum, matplats, kök, 3 sovrum och 3 badrum. Terrass samt balkong. 1 parkeringsplats. Gemensam pool i området.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan
Uppvärmning
El.golvvärme och oljefyllda elelement
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Parhus i 2-plan i Port d'Alcudia. Huset är i gott skick och består av hall, vardagsrum, matplats, kök, 3 sovrum och 3 badrum. Terrass samt balkong. 1 parkeringsplats. Gemensam pool i området.

Allmänt om fastigheten

Typ:
Byggnadsyta och terrass

Tomtbeskrivning
Terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI) på förfrågan.
Eventuell samfällighetsavgift på förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Port d'Alcúdia är en ort på Mallorca i Spanien. Belägen i provinsen Illes Balears och regionen Balearerna, i den östra delen av landet, 600 km öster om huvudstaden Madrid. Port d'Alcúdia ligger 7 meter över havet och antalet invånare är 4 185.

Terrängen runt Port d'Alcúdia är platt åt sydväst, men åt nordost är den kuperad. Havet är nära Port d'Alcúdia åt sydost. Den högsta punkten i närheten är 409 meter över havet, 4,3 km nordost om Port d'Alcúdia. Närmaste större samhälle är Alcúdia, 1,6 km nordväst om Port d'Alcúdia. Trakten runt Port d'Alcúdia består till största delen av jordbruksmark. I trakten runt Port d'Alcúdia finns ovanligt många namngivna halvöar.

Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 17 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C och den kallaste är januari med 9 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 743 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 181 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 11 mm nederbörd.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta 3D-vy

Parhus

Port d'Alcúdia
Mallorca

Pris:
280 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
113 m2
Ref.nr
CCSMC1272

Dela

Till toppen