4 nybyggda villor med pool till salu i Alcanada, Port d'Alcúdia

Försäljning av fyra nybyggda villor med pool i Alcanada i Port d'Alcúdia. De här fyra lyxiga och nybyggda villorna om 455 m2 boarea/villa har fyra våningar med havsutsikt i Alcanada med en tomt om 875 m2. Varje villa har stora vardagsrum med öppen planlösning med köket, fyra sovrum med walk-in-closet och fem badrum, 150 m2 relaxavdelning med solarium och pool (48 m2), veranda, 120 m2 terrasser, gym, biosalong, vingård med kapacitet för 1000 flaskor/år, spa, bastu och jacuzzi. Golvvärme, luftkonditionering och parkering för två bilar. Alcanada är ett större område nära Port d'Alcúdia, ett sommarboende område som delar namnet på en av de vackraste stränderna på Mallorca. Två minuter från Alcúdias kommersiella hamn och dess fantastiska strandpromenad, affärer och stormarknader. Att bo precis framför havet ger vissa privilegier eftersom det inte finns dåliga dagar framför havet. Kanske en perfekt storm fängslar dig bakom fönster, bekvämt i hemmets värme. Eller får doften av hav och ljudet av vågorna dig att vaggas till sömns medan du tar en siesta. Eller kanske älskar du bara att känna solljuset på ögonlocken, medan du njuter av ett glas Sangria och känner hur solvärmen sprider sig. Kontakta oss för att köpa hus på Mallorca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Mallorca.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
455 m2 + 318 m2
Rumsbeskrivning
Varje villa har stora vardagsrum med öppen planlösning med köket, fyra sovrum med walk-in-closet och fem badrum, 150 m2 relaxavdelning med solarium och pool (48 m2), veranda, 120 m2 terrasser, gym, biosalong, spa, bastu och jacuzzi. Golvvärme, luftkonditionering och parkering för två bilar.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
4-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme (golvvärme)
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Stenfasad och gästhuset med puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Försäljning av fyra nybyggda villor med pool i Alcanada i Port d'Alcúdia. De här fyra lyxiga och nybyggda villorna om 455 m2 boarea/villa har fyra våningar med havsutsikt i Alcanada med en tomt om 875 m2. Varje villa har stora vardagsrum med öppen planlösning med köket, fyra sovrum med walk-in-closet och fem badrum, 150 m2 relaxavdelning med solarium och pool (48 m2), veranda, 120 m2 terrasser, gym, biosalong, vingård med kapacitet för 1000 flaskor/år, spa, bastu och jacuzzi. Golvvärme, luftkonditionering och parkering för två bilar.
Alcanada är ett större område nära Port d'Alcúdia, ett sommarboende område som delar namnet på en av de vackraste stränderna på Mallorca. Två minuter från Alcúdia kommersiella hamn och dess fantastiska strandpromenad, affärer och stormarknader.

Att bo precis framför havet ger vissa privilegier eftersom det inte finns dåliga dagar framför havet, kanske en perfekt storm fängslar dig bakom fönster, bekvämt i hemmets värme. Eller får doften av hav och ljudet av vågorna dig att vaggas till sömns medan du tar en siesta. Eller kanske älskar du bara att känna solljuset på ögonlocken, medan du njuter av ett glas Sangria och känner hur solvärmen sprider sig.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 875 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Alcúdia är en stad och kommun på norra delen av Mallorca i Spanien. Hela kommunen hade 17 435 invånare i början av år 2007. Huvudorten hade vid samma tidpunkt 6 348 invånare, och inom kommunen ligger även de nästan lika stora orterna Platja d'Alcúdia (4 999 invånare) och Port d'Alcúdia (4 592 invånare). Huvuddelen av stadens turisthotell befinner sig i Port d'Alcúdia och Platja d'Alcúdia utmed den 14 kilometer långa strand som sträcker sig till Can Picafort. I Alcúdia finns en välbevarad men levande gammal stadsdel som omges av en medeltida stadsmur. Den gamla staden är känd för sin marknad som traditionsenligt går av stapeln på tisdagar och söndagar hela året. Området innanför stadsmurarna är också känt för sina restauranger, tavernor och bistron som visserligen inte är så stora men där fokus ligger på riktigt god vällagad mat. I Port d'Alcúdia cirkulerar livet kring marinan som ligger där stranden slutar. På det stora torget vid marinan ligger caféer och restauranger av blandad kvalitet och här samlas turister och besökare framför allt på sommarkvällarna. Stranden sträcker sig från marinan vidare mot Can Picafort. Ungefär halvvägs byter området namn och kallas för Platja de Muro. Det området tillhör inte Alcúdias kommun utan Muro. Innan stranden når Can Picafort passerar den igenom det skyddade våtlandskapet S'Abufera känt för sitt fågelliv.
Närservice
Alcudia har all service du kan behöva och en hel del handelshamnar, golfbanor, ett stort fritids- och shoppingområde.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Alcanada
Mallorca

Pris:
2 975 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
455 m2
Biarea:
318 m2
Tomtarea:
875 m2
Ref.nr
CCSMC1062

Dela

Till toppen