En modern och rymlig villa i Can Picafort

En modern och rymlig villa i Can Picafort. En 288 m2 villa i den senaste byggtekniska utvecklingen i Can Picafort byggd på en 428 m2 tomt. Villan har ett stort vardagsrum, fint fullt utrustat kök, fyra dubbelrum, tre kompletta badrum, ett privat täckt garage med kapacitet för upp till två fordon, luftkonditionering och centralvärmesystem, förråd och pool. Can Picafort är en kuststad på norra delen av Mallorca, som tillhör Santa Margalida kommun. Det ligger i Alcudia Bay och har den längsta sandstranden i norra delen av ön. Det är en stad utrustad med högkvalitativa infrastrukturer och två viktiga starka punkter är idrottshamnen, å ena sidan, och promenaden vid strandpromenaden på andra sidan. Att tillbringa en sommar i Can Picafort är att göra det som mallorcabor fortfarande gör det. Promenaden upp till stranden har varit favorithobbyn för många generationer av invånare. Kontakta oss för att köpa hus på Mallorca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Mallorca.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
248 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
En 288 m2 villa i den senaste byggtekniska utvecklingen i Can Picafort byggt på en 428 m2 tomt. Villan har ett stort vardagsrum, fint fullt utrustat kök, fyra dubbelrum, tre kompletta badrum, ett privat täckt garage med kapacitet för upp till två fordon, luftkonditionering och centralvärmesystem, förråd och pool.
Kök
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus med källare och pool
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Stenfasad och gästhuset med puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En modern och rymlig villa i Can Picafort. En 288 m2 villa i den senaste byggtekniska utvecklingen i Can Picafort byggd på en 428 m2 tomt. Villan har ett stort vardagsrum, fint fullt utrustat kök, fyra dubbelrum, tre kompletta badrum, ett privat täckt garage med kapacitet för upp till två fordon, luftkonditionering och centralvärmesystem, förråd och pool. Can Picafort är en kuststad på norra delen av Mallorca, som tillhör Santa Margalida kommun. Det ligger i Alcudia Bay och har den längsta sandstranden i norra delen av ön. Det är en stad utrustad med högkvalitativa infrastrukturer och två viktiga starka punkter är idrottshamnen, å ena sidan, och promenaden vid strandpromenaden på andra sidan. Att tillbringa en sommar i Can Picafort är att göra det som mallorcabor fortfarande gör det. Promenaden upp till stranden har varit favorithobbyn för många generationer av invånare.

Övriga byggnader

Med garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 428 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Can Picafort har ca 4 500 invånare och ligger i Alcudiabukten på norra Mallorca. I början av 60-talet var Can Picafort bara en liten fiskeby med färre än 200 invånare, men nu är det ett av de större resmålen på Mallorca. Till Can Picafort kommer man främst till för sol och bad. Här finns tre fina stränder som passar både vuxna och barnfamiljer. Can Picafort är likt Alcudia i mycket, men tempot är något lugnare. Orten besöks av en bred mix av européer, men det finns en större del av både tyskar och engelsmän. Svenskarnas närvaro har ökat de senaste åren, men det är fortfarande Alcudia som är svenskarnas stora favorit i norra Mallorca. Marinan och de gamla delarna av Can Picafort är fortfarande viktiga områden, men det mesta av folklivet sker kring strandpromenaden. På strandpromenaden är det ofta en trevlig atmosfär och här ligger de flesta restaurangerna, barerna och kaféerna.

1 km sydöst om marinan ligger området Son Baulo. Det är ett modernt område med många fina hotell och egen strand. Hotellen här är generellt sett lite bättre än i övriga delar av Can Picafort. Det är även vanligt att hotellen här har all-inclusive att erbjuda.

På tisdag eftermiddag och på fredag förmiddag hålls det marknader i Can Picafort. Marknaderna brukar vara populära och här hittar man lokalt producerad mat och dryck samt diverse hantverk. På söndagar hålls det även marknader i närliggande Muro och Alcudia. Shoppingen i övrigt består främst av turistbutiker med badkläder, solglasögon, handdukar, souvenirer, m.m. Det finns dock en del klädbutiker, men vill man shoppa ordentligt, så rekommenderas Palma stad.

Nattlivet hittar man främst längs huvudgatan Paseo Colon och vid hamnen. Många ungdomar kommer hit från närliggande byar för att festa, men nattlivet är ändå relativt lugnt. Det finns ett flertal uteställen att välja på, t ex Charly's, Papaya och The Skau. På dessa ställen kan man festa och dansa långt in på småtimmarna. Sedan finns det förstås även väldigt många barer och pubar längs Paseo Colon och strandpromenaden om man vill ha en lite lugnare utekväll.

Det tar ca 50 min åka bil till Palma. Om man ska åka buss så är det busslinje 390 man ska välja. En enkel resa till Palma kostar 6,55 Euro och personer under 25 åker för halva priset. Transfer med taxi till flygplatsen kostar runt 70 Euro. Är man flera, så kan det löna sig att beställa en minivan eller minibuss.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Can Picafort
Mallorca

Pris:
630 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
248 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
428 m2
Ref.nr
CCSMC1228

Dela

Till toppen