Finca i Alcúdia med huvudbyggnad och gästhus, samt stor pool

Finca i Alcúdia med huvudbyggnad och gästhus, samt stor pool, byggda år 2008 i klassisk rustik stil med stenfasader på en 11 900 m2 stor tomt. Huvudbyggnaden har ett vardagsrum med öppen spis, tvättavdelning och ett rymligt och fullt utrustat kök med ett stort skafferi, två sovrum och ett badrum, Gästhuset har ett vardagsrum, sovrum, ett badrum och ett kök. Denna Finca, dessutom har ett garage med plats för en bil, terrass med veranda, privat pool, vattencistern, trädgård och fina grönområden. Med material av hög kvalitet. Denna Finca ligger i naturområdet Son Fe, Alcúdia. Det är ett område mellan tallskogarna och bergen. Det är ett mycket lugnt område med integritet och perfekt för vandring och cykling. I Alcúdia centrum finns all service man kan behöva och det är bara några få minuter bort med bil. Kontakta oss för att köpa hus på Mallorca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Mallorca.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
176 m2 + 20 m2
Rumsbeskrivning
Huvudbyggnaden har ett vardagsrum med öppen spis, tvättavdelning och ett rymligt och fullt utrustat kök med ett stort skafferi, två sovrum och ett badrum, Gästhuset har ett vardagsrum, sovrum, ett badrum och ett kök.
Kök
Två fullt utrustade kök. Ett kök i vardera hus.
Badrum
Två badrum. Ett badrum i vardera hus.
Tvättavdelning
Tvättavdelning i huvudbyggnaden.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plans lanthus med gästhus
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Stenfasad och gästhuset med puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Finca i Alcúdia med huvudbyggnad och gästhus, samt stor pool, byggda år 2008 i klassisk rustik stil med stenfasader på en 11 900 m2 stor tomt. Huvudbyggnaden har ett vardagsrum med öppen spis, tvättavdelning och ett rymligt och fullt utrustat kök med ett stort skafferi, två sovrum och ett badrum, Gästhuset har ett vardagsrum, sovrum, ett badrum och ett kök. Denna Finca, dessutom har ett garage med plats för en bil, terrass med veranda, privat pool, vattencistern, trädgård och fina grönområden. Med material av hög kvalitet.
Denna Finca ligger i naturområdet Son Fe, Alcúdia. Det är ett område mellan tallskogarna och bergen. Det är ett mycket lugnt område med integritet och perfekt för vandring och cykling. I Alcúdia centrum finns all service man kan behöva och det är bara några få minuter bort med bil.

Övriga byggnader

Med garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 11944 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Alcúdia är en stad och kommun på norra delen av Mallorca i Spanien. Hela kommunen hade 17 435 invånare i början av år 2007. Huvudorten hade vid samma tidpunkt 6 348 invånare, och inom kommunen ligger även de nästan lika stora orterna Platja d'Alcúdia (4 999 invånare) och Port d'Alcúdia (4 592 invånare). Huvuddelen av stadens turisthotell befinner sig i Port d'Alcúdia och Platja d'Alcúdia utmed den 14 kilometer långa strand som sträcker sig till Can Picafort. I Alcúdia finns en välbevarad men levande gammal stadsdel som omges av en medeltida stadsmur. Den gamla staden är känd för sin marknad som traditionsenligt går av stapeln på tisdagar och söndagar hela året. Området innanför stadsmurarna är också känt för sina restauranger, tavernor och bistron som visserligen inte är så stora men där fokus ligger på riktigt god vällagad mat. I Port d'Alcúdia cirkulerar livet kring marinan som ligger där stranden slutar. På det stora torget vid marinan ligger caféer och restauranger av blandad kvalitet och här samlas turister och besökare framför allt på sommarkvällarna. Stranden sträcker sig från marinan vidare mot Can Picafort. Ungefär halvvägs byter området namn och kallas för Platja de Muro. Det området tillhör inte Alcúdias kommun utan Muro. Innan stranden når Can Picafort passerar den igenom det skyddade våtlandskapet S'Abufera känt för sitt fågelliv.
Närservice
Alcúdia har all service du kan behöva och en hel del handelshamnar, golfbanor, ett stort fritids- och shoppingområde.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta 3D-vy

1-familjs friliggande villa

Alcúdia
Mallorca

Pris:
650 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
176 m2
Biarea:
20 m2
Tomtarea:
11944 m2
Ref.nr
CCSMC1135

Dela

Till toppen