Rymlig 4-rums etagevåning i Port de Pollença med havsutsikt

Rymlig 4-rums etagevåning i Port de Pollença med havsutsikt. Boarea om 130 m2 i två plan och fördelad på 3 sovrum, 2 kompletta badrum, ett med badkar och det andra med duschkabin, separat kök och kontor, vardagsrum och matsal med utgång till djup terrass. Separat tvättavdelning. Denna lägenheten har både luftkonditionering och öppen spis. Lägenheten ligger i Port de Pollença, mycket nära stranden. Port de Pollença är ett av de områden i Mallorca som har uppgraderats i standard mest de senaste åren. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Mallorca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Mallorca.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
130 m2
Rumsbeskrivning
Boarea om 130 m2 i två plan och fördelad på 3 sovrum, 2 kompletta badrum, ett med badkar och det andra med duschkabin, separat kök och kontor, vardagsrum och matsal med utgång till djup terrass. Separat tvättavdelning. Denna lägenheten har både luftkonditionering och öppen spis.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Tvättavdelning
Separat tvättavdelning.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4-5 av 5, hiss finns
Allmänt
Rymlig 4-rums etagevåning i Port de Pollença med havsutsikt. Boarea om 130 m2 i två plan och fördelad på 3 sovrum, 2 kompletta badrum, ett med badkar och det andra med duschkabin, separat kök och kontor, vardagsrum och matsal med utgång till djup terrass. Separat tvättavdelning. Denna lägenheten har både luftkonditionering och öppen spis. Lägenheten ligger i Port de Pollença, mycket nära stranden. Port de Pollença är ett av de områden i Mallorca som har uppgraderats i standard mest de senaste åren.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas lackerad aluminium

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Port de Pollença är en ort på Mallorca i Spanien. Den ligger i provinsen Illes Balears och regionen Balearerna, i den östra delen av landet, 600 km öster om huvudstaden Madrid. Port de Pollença ligger 7 meter över havet och antalet invånare är 6 596.

Terrängen runt Port de Pollença är huvudsakligen kuperad, men söderut är den platt. Havet är nära Port de Pollença åt nordost. Den högsta punkten i närheten är 324 meter över havet, 1,4 km norr om Port de Pollença. Närmaste större samhälle är Alcúdia, 6,9 km sydost om Port de Pollença. I trakten runt Port de Pollença finns ovanligt många namngivna halvöar.

Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C och den kallaste är februari, med 8 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 743 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 181 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 11 mm nederbörd.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Port de Pollença
Mallorca

Pris:
300 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
130 m2
Ref.nr
CCSMC1242

Dela

Till toppen