En takvåning 3.a direkt front mot marinan i Port d'Alcúdia

En takvåning 3.a direkt front mot marinan i Port d'Alcúdia med under havsutsikt och utsikt över marinan. Boarea om 49 m2 och en djup terrass om ytterligare ca. 18 m2. Lägenheten består av entré, vardagsrum kök, två sovrum (Master bedroom med inbyggd garderob), ett badrum med två individuella handfat och dusch och en terrass om ca 20 m2 med en fantastisk utsikt över marinan. Denna fantastiska takvåning ligger i ett fint område, vid havet i Port d'Alcúdia, framför marinan. All service ligger i närheten som restauranger, affärer, fantastiska stränder och själva marinan. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Mallorca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Mallorca.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
49 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av entré, vardagsrum, kök med frukostbar, två sovrum (Master bedroom med inbyggd garderob), ett badrum med två individuella handfat och dusch och en terrass om ca. 18 m2 med en fantastisk utsikt över marinan.
Kök
Fullt utrustat kök med frukostbar.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns
Allmänt
En takvåning 3.a direkt front mot marinan i Port d'Alcúdia med under havsutsikt och utsikt över marinan. Boarea om 49 m2 och en djup terrass om ytterligare ca. 18 m2. Lägenheten består av entré, vardagsrum kök, två sovrum (Master bedroom med inbyggd garderob), ett badrum med två individuella handfat och dusch och en terrass om ca 20 m2 med en fantastisk utsikt över marinan. Denna fantastiska takvåning ligger i ett fint område, vid havet i Port d'Alcúdia, framför marinan. All service ligger i närheten som restauranger, affärer, fantastiska stränder och själva marinan.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På föfrågan.
Samfällighetsavgift: På föfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Port d'Alcúdia är en ort på Mallorca i Spanien. Belägen i provinsen Illes Balears och regionen Balearerna, i den östra delen av landet, 600 km öster om huvudstaden Madrid. Port d'Alcúdia ligger 7 meter över havet och antalet invånare är 4 185.

Terrängen runt Port d'Alcúdia är platt åt sydväst, men åt nordost är den kuperad. Havet är nära Port d'Alcúdia åt sydost. Den högsta punkten i närheten är 409 meter över havet, 4,3 km nordost om Port d'Alcúdia. Närmaste större samhälle är Alcúdia, 1,6 km nordväst om Port d'Alcúdia. Trakten runt Port d'Alcúdia består till största delen av jordbruksmark. I trakten runt Port d'Alcúdia finns ovanligt många namngivna halvöar.

Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 17 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C och den kallaste är januari med 9 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 743 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 181 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 11 mm nederbörd.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Port d'Alcúdia
Mallorca

Pris:
319 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
49 m2
Ref.nr
CCSMC1069

Dela

Till toppen