En vacker renoverad Finca till salu belägen utanför Port de Pollença

En vacker renoverad Finca med renoveringen avslutad så sent som år 2016 till salu belägen utanför Port de Pollenç. Med en boarea om ca. 250 m2 och belägen på en tomt om 14 615 m2. Detta tvåvåningshus har fyra sovrum och fyra kompletta badrum. Detta hus har ett komplett fullt utrustat kök med fina apparater och har inbyggda garderober, en sovsal på övervåningen, matsal med skorsten, solterrass, grönområden, egen brunn och en vedugn. Kontakta oss för att köpa hus på Mallorca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Mallorca.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea:
250 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad Finca bestående av entréhall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök, sovsal, fyra sovrum, fyra badrum

Byggnad

Byggnadstyp
Finca i 2 plan
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 14 615 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
Solterrass, grönområden och mark.
Vatten/avlopp
Borrad brun och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Port de Pollença är en ort på Mallorca i Spanien. Den ligger i provinsen Illes Balears och regionen Balearerna, i den östra delen av landet, 600 km öster om huvudstaden Madrid. Port de Pollença ligger 7 meter över havet och antalet invånare är 6 596.

Terrängen runt Port de Pollença är huvudsakligen kuperad, men söderut är den platt. Havet är nära Port de Pollença åt nordost. Den högsta punkten i närheten är 324 meter över havet, 1,4 km norr om Port de Pollença. Närmaste större samhälle är Alcúdia, 6,9 km sydost om Port de Pollença. I trakten runt Port de Pollença finns ovanligt många namngivna halvöar.

Klimatet i området är tempererat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 28 °C och den kallaste är februari, med 8 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 743 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 181 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 11 mm nederbörd.
Närservice
Port de Pollença har all service när du behöver; läkarvård, skolor, mataffär, dagis, marknader, butiker, modeaffärer, företag, restauranger, utflykter osv, osv. Vill man sporta finns möjlighet att segla, spela golf, stavgång, promenera, motorsporter, vandra och gym. Dessutom finns hav och strand alldeles nära.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Port de Pollença
Mallorca

Pris:
995 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
250 m2
Tomtarea:
14 615 m2
Ref.nr
CCSMC1435

Dela

Till toppen