Nybyggd Finca i traditionell stil vid Alcúdia med magisk havsutsikt

Nybyggd Finca i 2 plan i traditionell stil vid Alcúdia med magisk havsutsikt och med en planerad boarea om hela 776 m2. Tomt om hela 42 000 m2. Fincan är byggd till 70% och köparen måste avsluta de återstående 30%. Planerat för vardagsrum, matsal, lounge, 5 sovrum, 7 badrum och en studio. Hiss, källare med plats för 4 bilar. Gym och pool. Förinstallerat för hemautomation, centraldammsugare och golvvärme. Kontakta oss för att köpa hus på Mallorca. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Mallorca.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 6 sovrum
Boarea + Biarea
776 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Planerat för vardagsrum, matsal, lounge, 5 sovrum, 7 badrum och en studio. Hiss, källare med plats för 4 bilar. Gym och pool. Förinstallerat för hemautomation, centraldammsugare och golvvärme.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Sju planerade badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Finca i 2 plan
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nybyggd Finca i 2 plan i traditionell stil vid Alcúdia med magisk havsutsikt och med en planerad boarea om hela 776 m2. Tomt om hela 42 000 m2. Fincan är byggd till 70% och köparen måste avsluta de återstående 30%. Planerat för vardagsrum, matsal, lounge, 5 sovrum, 7 badrum och en studio. Hiss, källare med plats för 4 bilar. Gym och pool. Förinstallerat för hemautomation, centraldammsugare och golvvärme.

Övriga byggnader

Med garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 42 000 m2
Typ:
Mark

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Alcúdia är en stad och kommun på norra delen av Mallorca i Spanien. Hela kommunen hade 17 435 invånare i början av år 2007. Huvudorten hade vid samma tidpunkt 6 348 invånare, och inom kommunen ligger även de nästan lika stora orterna Platja d'Alcúdia (4 999 invånare) och Port d'Alcúdia (4 592 invånare). Huvuddelen av stadens turisthotell befinner sig i Port d'Alcúdia och Platja d'Alcúdia utmed den 14 kilometer långa strand som sträcker sig till Can Picafort. I Alcúdia finns en välbevarad men levande gammal stadsdel som omges av en medeltida stadsmur. Den gamla staden är känd för sin marknad som traditionsenligt går av stapeln på tisdagar och söndagar hela året. Området innanför stadsmurarna är också känt för sina restauranger, tavernor och bistron som visserligen inte är så stora men där fokus ligger på riktigt god vällagad mat. I Port d'Alcúdia cirkulerar livet kring marinan som ligger där stranden slutar. På det stora torget vid marinan ligger caféer och restauranger av blandad kvalitet och här samlas turister och besökare framför allt på sommarkvällarna. Stranden sträcker sig från marinan vidare mot Can Picafort. Ungefär halvvägs byter området namn och kallas för Platja de Muro. Det området tillhör inte Alcúdias kommun utan Muro. Innan stranden når Can Picafort passerar den igenom det skyddade våtlandskapet S'Abufera känt för sitt fågelliv.
Närservice
Alcúdia har all service du kan behöva och en hel del handelshamnar, golfbanor, ett stort fritids- och shoppingområde.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Alcúdia
Mallorca

Pris:
2 200 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
776 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
42 000 m2
Ref.nr
CCSMC1042

Dela

Till toppen